Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem enged anyum a szerelm...

Mért nem enged anyum a szerelmemhez? (Tovább alul)

Figyelt kérdés

Amióta az anyum meg tudta hogy a barátommal le feküdtem azóta ő se jöhet hozzám, se én hozzá.. talizni kint szoktunk, el menni sétálni meg ilyenek... :S Már bele vagyok betegedbe.. :S de nem csak én hanem ő is.. :(( segítsetek...

Szerintetek fel szökjek..? nem lesz nagyon baj??

2011. aug. 16. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tini terheségről már biztos hallotál gondolom a védekezés nem volt része a szexuális együtlétnek.
2011. aug. 16. 20:10
 12/16 A kérdező kommentje:
a barátom 17 éves!!! és nagyon szeretem őt, és ő is engem!!!
2011. aug. 27. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:

A szerelem szép dolog de pont ezért még kell védekezni

anyud is lazább lenne ha bízhatna a te érett felnött döntésedben.

2011. aug. 27. 21:50
 14/16 A kérdező kommentje:

de nem bízik bennem... :S nagyon szar.. :S hogy nem.. :s

Egyébként már fel szöktem a barátomhoz.. nem is egyszer hanem, 3x... és eddig még nem tudta meg...

2011. aug. 28. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Mért bízna benned ha egyszer elszöksz ne hidd hogy nem veszi észre a saját érdekedben vigyél gumit, használj tabletát.
2011. aug. 28. 19:44
 16/16 A kérdező kommentje:
nem azért megyek a barátomhoz hogy szexeljünk.. -.-" ha meg is történik ak védekezünk ez alap..
2011. aug. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!