Megcsaltam a feleségemet! Váljak?
10 éve élünk házasságban, van egy 9 éves fiúnk. A feleségemmel már a fiúnk születése után megromlott a kapcsolatunk. Egyszerűen ellökött magától. 2 éve szeretkeztünk utoljára, előtte sem túl sűrűn. Próbáltam vele megbeszélni, de teljesen elzárkózott, mára már alig kommunikálunk. Én pedig eközben összetalálkoztam a fiatalkori "első szerelemmel". Ez kb. egy éve volt. Eddig bírtam tartóztatni magam, a hétvégén szeretkeztünk. Szeretem. Még jobban mint anno. Ő ugyanaz a gyönyörű, humoros, csinos, kedves nő maradt, aki volt. Őszintén szeretem, de a feleségemnek nem akarok fájdalmat okozni! Ti mit tennétek a helyemben?
31F
VÁLJ!!!! EZ NEM KÉRDÉS!!!!
Miért?
1. mert nincs értelme ennek a nyomorúságos házasságnak! A feleséged elhidegült, soha sem lesz már jó!!!
2. Adsz a feleségednek is lehetőséget hogy találhasson magának párt-ha akar!!!
3. Te is boldoggá teszed az imádott nőt (mert ha a házasságban maradnál azt a nőt is tönkrevágnád-becsapnád akit most szeretsz!!!) Ez eléggé ostoba és értelmetlen döntés volna!
4. Te is boldog leszel azáltal h lezárod ezt a házasságot és új életet kezdesz a szerelmeddel!
Ez így gerinces és helyes! 31 évesen ezt tudnod kellene!
29N
12:01
igen ha nő lenne menne a hagyományos qrvázás...tudod azért nem megy itt az, mert a nők sokkal intelligensebbek :D
Amúgy a kérdező egy ribanc pasi :D
Csakhogy ne maradjon már ki:)
Persze hogy hagyd el a szánalom kupacot!!
Megérdemelte hogy meg csaltad és jól is tetted és egy csepp lelkiismeret furdolásod ne legyen!
Te eddig tűrtél és le a kalappal hogy egyáltalán eddig kibírtad ilyen fiatalon!Egész eddig sanyargatott sem lelki sem testi kielégülést nem kaptál mellette és ez előbb utóbb várható volt hogy durrani fog nálad,szerintem így is elég sokáig bírtad a dolgot.Hagyd el a francba és menny a másik nőhöz ha őt szereted és ne kurjál el még az életedből jó pár évet amit már így is elkurtá miatta...
Sok sikert az új nővel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!