Kibírhat egy házasság gyermektelenséget?
Attól függ, mi a fontosabb a párodnak.
Esetleg próbálkozzatok lombikkal és hasonlókkal, ha még nem tettétek. Ha pedig végképp nem megy, akár örökbe is fogadhattok egy kisbabát.
23:42 Köszi a kegyetlen választ,igaz,őszinte.
Örökbefogadásra nem gondoltunk,a férjem saját gyermeket szeretne,azt mondja,nem tudja hogy érezne egy örökbefogadott gyermek iránt..
Másodiknak: hány éves vagy?
40 évesen szülni még nem a felelőtlenség csúcsa, manapság jobb kondiban vannak a nők és tovább is élünk.
Attól még, hogy mostanában ez divat, még nem ideális. Nem azt mondom, hogy 20 évesen kell szülni, de 40 évesen túlzás. Ráadásul a kérdező elmúlt 40, lehet, hogy 43-44. Esetleg pár év múlva összejön egy gyerek, akkor mehet a szülőszobába pl. 47-48 évesen. Sokaknak ennyi idősen már unokáik vannak.
Ideje lenne felnőni és elfogadni ennyi év után, hogy nem működik. Vagy mint írtam, örökbefogadáson gondolkodni. Csak hát a kérdezőnek ez nem felel meg.
40,5 éves vagyok.
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy ki mennyire,és miért ítél el,hanem arra,hogy a nagy többség hogyan látja,kibírhatja e ezt egy férfi,vagy inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!