Várja még valaki rajtam kívül a sulit? :D
Figyelt kérdés
Ilyen szar nyár után rendes hiányzik:D2011. aug. 15. 14:28
11/19 anonim válasza:
Igen, másodéves leszek az egyetemen :D De a szeptembert mindig vártam, mert imádtam megvenni a füzeteket és íróeszközöket. Elsős korom óta betegesen vonzódom a papírboltokhoz :D
12/19 anonim válasza:
Nem. XD Mióta jobb a nyaram, azóta rohadtul nem várom, mégis rohamosan közeledik.. xD
13/19 anonim válasza:
Szia!
Én is nagyon várom már, főleg a tanszervásárlást, én most megyek általános iskola ötödikébe, és akkor ugye új tanárok, új tantárgyak, új terem...és a haverok. Mindig jót röhögcsélünk, egyszer-kétszer kihúzzuk a gyufát, de már várom.főleg hogy négy éven keresztül kitűnő voltam... szeretném ezt folytatni.
14/19 anonim válasza:
A hátam közepére se...
Elviekben végzős fősulis vagyok, gyakorlatilag 2gyerekes anyuka is...
Max én is a kezdés előtti beszerző utakat, "csini" füzet, idén egy új nagyon zárható tolltartó se ártana...
Ezen túl nagyon nem hiányzik. Viszont a munkahelyem az rettentően hiányzik, azt nagyon várom, hogy újra dolgozhassak.
15/19 anonim válasza:
Én már nagyon.
Egyetemre járok, imádom:)
22/N
16/19 anonim válasza:
Most sokan hülyének fognak nézni,de én már alig várom,hogy kezdődjön....imádok tanulni és ez a pár hónap kész kínszenvedés.....szeretek mindig újat és újat megtudni :)
17/19 anonim válasza:
igen, imádom a sulit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19/19 anonim válasza:
Igen, várom! :D Ez lesz az utolsó évem, és rájöttem, hogy még egyszer nem leszek iskolás, ki kell használnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!