Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztlányom 18 éves lesz....

Keresztlányom 18 éves lesz. Mit vegyek szülinapjára? Ti minek örülnétek, ha ennyi idős lányok lennétek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 13:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
0%
Vibri a tuti
2011. aug. 15. 14:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Én a 18 éves szülinapomra egy koncertjegyet kaptam ajándékba a keresztszüleimtől és magukkal vittek. Életem egyik legszebb ajándéka volt (amúgy Depeche Mode-ra mentünk). :)
2011. aug. 15. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

semmit nem vennék, mert lehet hogy nem tetszene neki.

A pénzt oda adnám és vegyen magának valamit.

2011. aug. 15. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Pénznek. Ha nem akarsz pénzt adni, akkor vásárlási utalvány. Akkor biztosan nem fog a fiók alján hányódni.

Szerintem jobb, ha megveszi magának, ami tetszik, és ha ránéz, eszébe jut, hogy tőled kapta rá a pénzt, minthogy nem teszik és elhányja vagy elherdálja.

2011. aug. 15. 14:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Pénz, ékszer, új telefon, ruha, fényképezőgép, mp4 lejátszó, 5.1-es hangfal szett stb. stb. :D
2011. aug. 15. 14:22
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kérdezd meg a szüleitől, hogy minek örülne a lányuk és az szerint válassz ajándékot. Sok sikert hozzá és boldog születésnapot a kislánynak. :)
2011. aug. 15. 14:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Vibrátor.
2011. aug. 15. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:

én ennyi idős lány vagyok és egy csekknek a jövő évi sziget árával, na annak nagyon örülnék :)

egyébként a stílusától függ szerintem, ha pl. ilyen kis divathippi, mint manapság annyian, akkor vegyél neki vmi ruhát vagy kis oldaltáskát (az eladók segíthetnek), ha rocker, akkor acélbetkóst:D, vagy nyomass neki vmilyen pólót a kedvenc mintájával vagy bandájával, vagy ha egyetemre pl, fizess neki elő mobil internetre h tudjátok tartani a kapcsolatot... ez tényleg attól függ, milyen :) remélem örülni fog neki bármit is kap végül :)

nemsokára18L

2011. aug. 16. 17:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok! Még aki vibrátort javasolt az is :))) Legalább mosolyogtam! :)
2011. aug. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!