Keresztlányom 18 éves lesz. Mit vegyek szülinapjára? Ti minek örülnétek, ha ennyi idős lányok lennétek?
semmit nem vennék, mert lehet hogy nem tetszene neki.
A pénzt oda adnám és vegyen magának valamit.
Pénznek. Ha nem akarsz pénzt adni, akkor vásárlási utalvány. Akkor biztosan nem fog a fiók alján hányódni.
Szerintem jobb, ha megveszi magának, ami tetszik, és ha ránéz, eszébe jut, hogy tőled kapta rá a pénzt, minthogy nem teszik és elhányja vagy elherdálja.
én ennyi idős lány vagyok és egy csekknek a jövő évi sziget árával, na annak nagyon örülnék :)
egyébként a stílusától függ szerintem, ha pl. ilyen kis divathippi, mint manapság annyian, akkor vegyél neki vmi ruhát vagy kis oldaltáskát (az eladók segíthetnek), ha rocker, akkor acélbetkóst:D, vagy nyomass neki vmilyen pólót a kedvenc mintájával vagy bandájával, vagy ha egyetemre pl, fizess neki elő mobil internetre h tudjátok tartani a kapcsolatot... ez tényleg attól függ, milyen :) remélem örülni fog neki bármit is kap végül :)
nemsokára18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!