Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám anyámat rendre...

Hogyan tudnám anyámat rendre nevelni?

Figyelt kérdés

Rettentően szétszórt, mindent elhagy, nem figyel oda a rendre (ahogy hazajön, ledobja a cuccát a nappali közepén), a szőrtelenítő krémet, a borotvát az étkező asztalra, a kulcsot a konyhapultra teszi (aztán persze nem találja meg) és még sorolhatnám. Arról nem is beszélve, hogy a koszra sem figyel. Simán bemászik cipővel a nappaliba, fürdőszobába.

Most még ráérek takarítani, meg nincs bajom azzal, ha heti 1-2szer felmosok, felporszívózok, de azt már nagyon unom, hogy mindennap pakolgatok és takarítok utána. Mintha valami házi cseléd lennék.

Sokszor szóltam neki ezért, de nem változott semmi. Hogyan vehetném rá szerintetek, hogy jobban figyeljen oda és tisztelje a munkámat?

2011. aug. 15. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:

NEm tudsz vele semmit csinálni, ha egy felnött ember valamilyen, azt megváltoztatni nem lehet. Másrészt gondolom, az ö lakása, és ott nem te döntöd el, hogy mit hogy kell.

Ha nem teszik, akkor legfeljebb elköltözöl.

2011. aug. 15. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy hétig ne csinálj semmit. Ha akkor sem zavarja majd a kosz, rendetlenség, akkor reménytelen eset..
2011. aug. 15. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt teheted, hogy nem pakolsz utàna, és kész. Gondolom az anyud valami uj divatba esett bele, vagy régen is ilyen volt?
2011. aug. 15. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnos egy bizonyos kor felett már nem lehet változtatni a szokásokon..Én anyám sem egy házitündér,nem tud főzni,neki a takarítás derogálás..és még sorolhatnám..

Nem hiszem,hogy változni fog már édesanyád...

5/7 anonim ***** válasza:
Azt teheted, hogy nem pakolsz utàna, és kész. Gondolom az anyud valami uj divatba esett bele, vagy régen is ilyen volt?
 6/7 anonim ***** válasza:

Háát, nem tudom, de szívesen örökbefogadnálak. :-)

Én tuti nem megyek be a lakásba cipővel.

Amúgy meg tényleg ne csinálj egy ideig semmit.

2011. aug. 15. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ez van a mai nők nem tudják hol a helyük nadrágot hordanak,játszak az eszüket,a karrier meg a pasi fontosabb a gyereküknél.Ez a divat sajnos.Némelyik anyuka még a fakanalat se ismeri meg a porszivót,a gyereke gyorskaján nő fel,és cseléd lesz otthon tizenévesen ha nem akar hangyákkal élni,korgó gyomorral.Szánalmas.
2011. aug. 15. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!