Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak testvéreim?

Miért vannak testvéreim?

Figyelt kérdés

Olyan rossz hogy vannak testvéreim.Utálom őket kisebbek mint én pár évvel-Idegesít már a jelenlétük is.Ha mennek valahova boltba én miattuk nem megyek mert égetném magamat.Olyan szar hogy vannak.Bárcsak ne lennének.Ti is így vagytok vele ?

17/F

2011. aug. 15. 08:53
1 2
 11/19 anonim válasza:
67%
te egy sorozatgyilkos leszel
2011. aug. 15. 11:23
 12/19 anonim válasza:
100%
Nem tudsz mit csinálni. Csak magadnak ártasz azzal, h felidegesíted magad miattuk. Gondolj arra, h mi lenne, ha egyszer meghalnának és, ha azt hiszed, h örülnél, akkor vagy hülye vagy, vagy egy rossz ember. Sokan vannak, akik szeretnének testvért, de nem lehet nekik, vagy szomorúak, amiért meghalt a testvérük, úgyhogy inkább becsüld meg, h vannak, mert később még megbánod, ha nem.
2011. aug. 15. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt sem értem miért kéne megbecsülnöm azért mert másnak nincs / nem lehet. Kit érdekel más. Attól még nem fog változni a hozzáállásom, mert másnak nincs és jajderosszneki. Mint ahogy az ételt is inkább kidobom ha már nem kell, nem pedig megzabálom mert szegény etióp kisgyerekek éheznek....
2011. aug. 15. 11:49
 14/19 anonim válasza:
100%
Te tudod, de, ha tényleg ilyen önző vagy, egy idő után kevés ember fog tudni elviselni.
2011. aug. 15. 12:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha nekem rossz.Akkor minden embernek rossz legyen.Ne csak nekem.
2011. aug. 15. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a f/szomnak jossz ide kotekedni? A kerdesed: Minek vannak testvereim?

1Anyad meg apad szeretnek b.szni(gondolom ahogy te is, kis buz/

2 Kilyukadt a gumi

3,Nem volt penzuk gumira, mert volt egy hisztis kis majom gyerekuk akire rakoltottek minden penzuket

2011. aug. 18. 07:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Néha így vagyok vele én is
2011. szept. 19. 16:25
 18/19 anonim válasza:
100%

hülye vagy?!

teljesen meg vagy huzatva ember...

igen a tesók néha nagyon idegesítőek és utálni valóak tudnak lenni.... de MINDENNÉL többet érnek! inkább neked nem kéne lenned... ilyeneket kívánsz??? neked több pénz jutna?! menj el dolgozni bmeg! -_______- és gondolkozz el magadon....

2011. okt. 7. 12:56
 19/19 anonim válasza:
Hát...Ez azért elég nagy hátbatámadás!Főleg interneten!Szerintem örülj neki,hogy van mert szerintem Qurva szar egyke lenni!Pl:Nincs kivel:Játszanod,Beszélgetned...stb.Ez az égetős sztori:Lemennék a boltba égetném magam(d)Ezt ha valamelyik tesód meglátná szerintem Kib****** szarul esne és elkezdene depibe esni.Én mondom:Örülj ha van 1-2 hét és már is máshogy látod a dolgot irántuk
2013. márc. 30. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!