Felkeresett a régi exem de nem mondja mért ezt mit jelent?
Elővettem a gömböm... Már látom, igen, kicsit homályos ugyan, de látom, látom a szándékát, csak nem tudom kivenni és megfejteni, de elég tisztán látom, várj... tisztul, egyre tisztább lesz... A francba összetört a gömböm :(
Talán ezt tőle kellene megkérdezni, kedves kérdező. Egyrészt téged sem ismerünk, az exed sem ismerjük, így milyen választ vársz?
Igen, újra akarja kezdeni - ezt mire alapozzuk?
Nem, csak a barátod akar lenni - ennek mi a realitása?
Egyéb, éspedig: ..... - szintúgy mi jogon mondanánk ezt?
Beszélj vele, kérdezd meg, hogy mit akar, miért akarja, döntsd el, hogy te mit akarsz és miért akarod.
Ugye nem gondolod, hogy egy ismeretlen (aki se téged, se az exedet, se a kapcsolatotokat nem ismeri) ezt jobban el tudja dönteni, mint te? Vagy valaki közeli barátod? :)
Lehet, hogy csak valamit nálad felejtett. Vagy véletlenül.
Felesleges agyalni, majd kiderül.
kitér?... akkor a szakitas is afféle kitérés volt, nem volt hatarozott indok es szakitasi procedura, ugye?... nehéz ugy, nehéz ugy!!!
Talalj ki valami kriteriumot, ami Neked fontos, hogy mondjuk 2 heten belul tudnod kell, hogy akar-e szerelmi kapcsolatot, vagy akármilyen mas kriteriumot, és akkor ne hagyd, hoyga avegtelensegig huzodjon ez az ugy lebegtettet kapcsolatban... nekem rengetegszer lebegtették... 35 eves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!