Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi titkok? Kiknél voltak...

Családi titkok? Kiknél voltak ilyenek?

Figyelt kérdés
Gyerekként mindig faggattam a dédimet hogy hol is lehet az apja... Mindig azt mondta hogy eltűnt gyerekkorába, utána már soha nem látta.. És később meghalt.. Eltelt már több mint 80 év.. és a sírban nem volt az apja. Szóval a mai napig "eltűnt" Sajnos nem tudunk már meg semmit. A másik nem régibben kiderül hogy anyu unokatestvérét örökbe fogadták.. Mind végig azt mondták hogy nem igaz... Dédim erről mindig hallgatott.. Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 14. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám volt már férjnél, de nagyon jól titkolta. Úgy jöttem rá, hogy mesélte nekem: fiatalon ment férjhez, 20 évesen, én meg kiszámoltam, hogy lehetetlen, mert 1955-ben 25 éves volt. No, így derült ki, hogy nagyanyám volt férjnél. Azt nem mondta ki volt az illető, viszont annyit igen, hogy nincs féltestvére édesanyámnak.

Nagyapám testvére pedig eltűnt a háborúban. Nem tudunk róla semmit.

2011. aug. 14. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:

hát én nem tudom hogy lenne nálunk bármilyen titok is,bár pont ezért titok mert nem tudja senki

mondjuk nekem néha tökre olyan érzésem van mintha örökbe fogadtak volna ... kinézetre igaz hasonlitok egy kicsit anyára,de úgy igazából néha úgy érzem magam a többiek közt mint egy földön kívüli :D

úgy érzem,nem tartozom ide

2011. aug. 14. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamámnak volt egy abortusza, pontosan anyámmal egy időben esett teherbe, olyan 46? éves lehetett, nem tartotta meg.
2011. aug. 14. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol van csontváz a szekrényben...:)Van, ahol kiesik, van ahol nem...
2011. aug. 14. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:

a nagybátyámnak nem apám lett volna a testvére. apám nem lett volna, ti. volt egy "köztes", halva született gyermek. sírja sem volt, csak valami jelöletlen a falu határában. idő előtt jött világra, mert a mamám túlterhelte magát.

nem akarta elmondani, pedig anyám nagyon aggódott, nehogy valami örökletes betegséget vagy ilyesmit hallgasson el előlünk, amiről én meg a testvérem nem tudunk. (mindketten lányok vagyunk és azért nem mindegy, lesznek-e előre várt szövődmények egy terhesség vagy szülés során.)

2011. aug. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!