Az már beteges ha valaki a még nem létező gyerekének
veszi a babaruhákat?
Figyelt kérdés
A nővérem a szüleim mesélése alapján már gyerekként is azt játszotta, hogy gyereket szül. Kitömte a hasát, tervezte a nevüket stb. Aztán mikor 20-25 éves lett, akkor megint előjött nála a téma, de akkor már ha meglátott valami szép gyerekruhát akkor azt megvette. Már van neki egy csomó cucc. Most 36 éves, és a barátjával jövőre tervezik a babát, szóval még csak most jut el odáig, hogy tényleg legyen neki. Szerintetek nem fura a viselkedése?
Nem fura, nekem is vannak ilyen szokásaim, 24 vagyok, de már vettem 4-5 botot, hogyha öreg leszek, akkor tudjak mivel járni, vettem néhány bevásárlókocsit is amivel az öregek járnak bevásárolni, a kert végén ületettem szőlőtőkét és fákat, hogy legyen mit gondoznom. SZerintem egyáltalán nem fura sok embernek vannak ilyen szokásai.
2011. aug. 14. 08:22
12/18 anonim válasza:
nekem az ex legjobb barátném,már évek óta zsákszámra gyűjti a babaruhákat, van már babakocsi is meg minden nyavaja...csak baba nincs...
2011. aug. 14. 08:27
13/18 anonim válasza:
Ez azért valahol egy elég torz megnyilvánulás, nem?
a 2 éves gyereknek sem veszek számológépet, holott egyszer majd le fog érettségizni matekból!
2011. aug. 14. 11:12
14/18 anonim válasza:
semmi gáz nincs vele. a vonzás törvénye is ezt tanítja, ha valamit akarsz, akkor készülj rá úgy, mintha már 100%, hogy nemsokára valóra válna :)
2011. aug. 14. 23:06
15/18 anonim válasza:
Hát ha a játékbabázásm szerepjatszas es babavárás a hobbija...? Amig neki nem rossz ez, addig nem baj.:)
2011. aug. 20. 23:51
16/18 anonim válasza:
"Nem fura, nekem is vannak ilyen szokásaim, 24 vagyok, de már vettem 4-5 botot, hogyha öreg leszek, akkor tudjak mivel járni"
Jajdejoot nevettem ezen!!:)))
Lattam a Szigeten egy olyan gocsortos botot, amire biciklicsengo és elsosegelydoboz volt rogzitve, meg egy kis palinkasuveg a hosszu utakra, vegyel olyat is!:)
2011. aug. 20. 23:54
17/18 anonim válasza:
Szerintem nem. Közel s távol sincs még gyerek (30 vagyok, de csak pár év múlva tervezzük), de valamelyik nap pont azon gondolkoztam, veszek pár cuccot - persze tök praktikus okból jutott eszembe: egyre több a környékünkön az ilyen jellegű second hand bolt, a gyerekruhák meg egyre drágábbak, és mire nekem gyerekem lesz, lehet, csillagászati összegbe fognak kerülni. Onnan ugrott be, hogy nemrég anyukámmal pakoltuk a régi cuccokat, és előkerültek még jó állapotban levő gyerekruhák. A gyereknek sok ruha kell, gyorsan nő, havonta újak kellenek - komolyan eszembe jutott, hogy lehetne venni párat, főleg ha találok valami kis vagány ruhákat, amik megtetszenek. Pedig nem vagyok egy ügyörgő gyerekmániás típus, nem forognak e körül a gondolataim, nincs rajtam "biológiai óra" meg stb. pánik, boldog szerelem van és ennyi most elég egyelőre - mégis eszembe jutott. És nem érzem magam kattantnak.
2011. aug. 21. 01:32
18/18 anonim válasza:
Mondjuk babakocsit meg nagyobb dolgokat biztos nem vettem volna a babatervezés előtt, de ha láttam nagyon akciós, nagyon nekem tetsző ruhákat, nem hagytam ott.
Volt pl egy nagyon aranyos kis póló, mérete szerint másfél éves korra, muszáj volt megvennem. Ezt a darabot most hordja a fiam, szóval ennyit az 'előre nem szabad vásárolni' babonáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!