Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, Ti meddig várnátok...

Férfiak, Ti meddig várnátok türelemmel a szünetelő párotokat?

Figyelt kérdés
A párom visszaköltözött az anyjához 13 év után. Hosszú vergődésben vagyunk egymással több, mint egy hónapja. Majdnem minden nap találkozunk (ezerféleképpen fel lett írva a sztori). Most ő mondogatja már, hogy ne temessük a kapcsolatunkat, de még mindig kitart amellett, hogy nem jön vissza, hanem időre van szüksége. Bár az utóbbi napban kissé reményteljesebb a dolog, viszont én már nagyon kezdek beleunni a tétova szarakodásba. Az "egyik énem" nagyon vissza szeretné kapni, de az idő múlásával egyre jobban öl ki belőlem minden emberi érzést ez a tehetetlenség és értetlenség. Próbálok türelmes is lenni, de egyre gyakrabban durran el az agyam.
2011. aug. 12. 22:03
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Ha a való életben is ilyen vagy akkor értem miért menekült el."

Köszönöm. Hova tartsam még a pofámat, hogy belém lehessen még egy nagyot rúgni????

2011. aug. 13. 10:04
 22/30 A kérdező kommentje:
Azért ez nekem komolyabb dolog ám az életemben, hogy mások ezen gyakoroljanak vitriolosan trollkodni és oltogatni.
2011. aug. 13. 10:04
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem "ellenszenvezőnek" szántam a válaszomat, bocs, ha így jött le.

A szeretet éppen erről szól - néha szabadságot kell adni a másiknak. Most a párod olyan lelki válságban van, amiből időbe telik kikecmeregnie. Azzal, hogy nyomulsz, csak idegesíted, még jobban elbizonytalanítod. Hagyd most egy kicsit, hadd döntsön jól!

2011. aug. 13. 10:07
 24/30 anonim ***** válasza:
57%
Arra próbáltam rávilágítani, hogy azzal nem oldasz meg semmit a kapcsolatotokban, ha itt sorra teszed fel a kérdéseket. És arra is, hogy gondolkozz el: nem vagy véletlenül túlságosan ragaszkodó, és a hatalmas szereteteddel megfojtottad a párod? Ha ez valóban így van, akkor kezdj el változni, amit akarattal igenis lehet, ne itt kérdezősködj. Hasznosabb ha cselekszel, mint ha itt siránkozol. Vagy ha szükséged van valakire akinek kiöntöd a szíved és tanácsokat ad neked akkor keress fel egy lelkészt, pszichológust, hívd fel a lelkisegélyvonalat, bármit. Az itteni válaszolók nem oldják meg a problémád, többségüknek nincs szakképesítése a pszichológiához, és abból ami leírsz nem tudnak teljeskörű választ adni.
2011. aug. 13. 10:26
 25/30 anonim ***** válasza:

Bár nő vagyok de semmit nem várnék.Leülnénk megbeszélni a gondokat és rákérdeznék hogy mit akar,döntsön most.

Azért ez nagyon idegtépő tud lenni ha valaki huzgálja a mézesmadzagot,kicsit eltol magátol majd visszahúz.

2011. aug. 13. 11:55
 26/30 A kérdező kommentje:

Szerencsére közben elkezdődött némi kommunikáció, kezdem jobban átérezni az ő dolgait is.

Ami a siránkozást illeti, nem célom senkit sem terhelni vele, a netes fórumok sajátossága, hogy lehet, de nem kötelező rájuk beírni és ugyanúgy lehet, de nem kötelező a beírásokat elolvasni vagy válaszolni rájuk.

Mivel én nem akarom a dühömet, sértettségemet, elkeseredettségemet a lányra zúdítani, ezért vezetem le azzal, hogy a világháló segítségével próbálok olyan emberekkel kommunikálni, akik vagy átéltek hasonlót vagy esetleg van egy-egy jó ötletük, véleményük. A pszichológus és a lelkész nem rossz ötlet, gyakorló vallásos nem vagyok, pszichológussal viszont váltottam e-maileket.

2011. aug. 14. 07:01
 27/30 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt célom megsérteni téged, csupán egy jobb megoldásra vezetni. A pszichológus megkeresése jó ötlet, mert ő tud érdembeli tanácsokat adni. A fórumon való lelkigondozás kutatása a lusta emberek megoldáskeresése. Tudod jól, hogy senki nem tudja innen megoldani a problémád.

Nekem innen egy rinyáló, negatív, lehúzó, ragaszkodó férfinak tűnsz, akivel az életbe szóba nem állnék. Ebből következtettem, hogy szegény párod...

Meg kell választani a megfelelő embert/embereket, akinek tudod önteni a lelked, ha neked ez így a jó. A bánatodat az ittenieknek is elmondhatod, azzal nincs gond, de megoldást hiába vársz. A saját érzelmeidet kell kezelni, amit interneten keresztül nem tud egy idegen, aki fel sem tudja mérni a helyzeted. Szóval ha nem akarod a párodra önteni, akkor tényleg keress egy pszichológust, ha nem más csak azért, hogy élőben öntsd ki valakinek a szíved, és ő tudja mit tanácsoljon. A szerelmi bánat nem mindenkinél ugyanakkora mértékű, de látom téged megviselt rendesen.

2011. aug. 14. 08:48
 28/30 A kérdező kommentje:

Igazad van és én is elismerem, hogy egy férfiatlanul pit.schogó sipákoló barom_arcúnak tűnhetek :) azzal, hogy nem tudok a témáról lekattanni. A valódi okok az a tehetetlenségem és az, hogy komolyan hittem abban, hogy együtt fogunk megöregedni. Sokan azt hiszik, hogy erősen birtokolni akarom a lányt. Talán félreérthetőek a beírásaim. Annyi ego van a dolog mögött, hogy nem szeretném elveszíteni, de nem azért, mert az egyedülléttől félek (lésd: társfüggők), hanem azért mert szeretem. Mert mi ketten vagyunk egy egész. Néha magamon is meglepődöm, hogy ennyire össze tudott törni a dolog, mivel régebben én is olyan "macsós" voltam, hogy mit nekem, majd lesz másik. Aha! Aztán amikor "élesben" megy a dolog, az tök más.

Úgyhogy részemről is szent a béke, én sem neheztelek senkire. A fórumozás valóban pótszerjellegű, ez igaz.

2011. aug. 14. 09:42
 29/30 anonim ***** válasza:
Ne csüngj ennyire rajta!
2011. aug. 14. 19:05
 30/30 A kérdező kommentje:

Nem, dehogyis csüngök rajta. Én pont annyiszor találkozom és beszélek vele, amennyiszer Ő akarja. Amióta elköltözött én nem is kezdeményeztem semmiféle kapcsolatfelvételt. Sokkal inkább ő csüng énrajtam (amivel tulképp nekem nincs bajom).

A hétvége is úgy telt, hogy ő keresett, jött, hogy menjünk együtt kutyát sétáltatni és beszélgessünk. Én nem dobtam ki és nem is voltam vele utálatos. De azt a legnagyobb belemagyarázással vagy csúsztatással sem lehetne rám mondani, hogy én őrajta csüngenék.

2011. aug. 14. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!