Férfiak, Ti meddig várnátok türelemmel a szünetelő párotokat?
"Ha a való életben is ilyen vagy akkor értem miért menekült el."
Köszönöm. Hova tartsam még a pofámat, hogy belém lehessen még egy nagyot rúgni????
Nem "ellenszenvezőnek" szántam a válaszomat, bocs, ha így jött le.
A szeretet éppen erről szól - néha szabadságot kell adni a másiknak. Most a párod olyan lelki válságban van, amiből időbe telik kikecmeregnie. Azzal, hogy nyomulsz, csak idegesíted, még jobban elbizonytalanítod. Hagyd most egy kicsit, hadd döntsön jól!
Bár nő vagyok de semmit nem várnék.Leülnénk megbeszélni a gondokat és rákérdeznék hogy mit akar,döntsön most.
Azért ez nagyon idegtépő tud lenni ha valaki huzgálja a mézesmadzagot,kicsit eltol magátol majd visszahúz.
Szerencsére közben elkezdődött némi kommunikáció, kezdem jobban átérezni az ő dolgait is.
Ami a siránkozást illeti, nem célom senkit sem terhelni vele, a netes fórumok sajátossága, hogy lehet, de nem kötelező rájuk beírni és ugyanúgy lehet, de nem kötelező a beírásokat elolvasni vagy válaszolni rájuk.
Mivel én nem akarom a dühömet, sértettségemet, elkeseredettségemet a lányra zúdítani, ezért vezetem le azzal, hogy a világháló segítségével próbálok olyan emberekkel kommunikálni, akik vagy átéltek hasonlót vagy esetleg van egy-egy jó ötletük, véleményük. A pszichológus és a lelkész nem rossz ötlet, gyakorló vallásos nem vagyok, pszichológussal viszont váltottam e-maileket.
Nekem sem volt célom megsérteni téged, csupán egy jobb megoldásra vezetni. A pszichológus megkeresése jó ötlet, mert ő tud érdembeli tanácsokat adni. A fórumon való lelkigondozás kutatása a lusta emberek megoldáskeresése. Tudod jól, hogy senki nem tudja innen megoldani a problémád.
Nekem innen egy rinyáló, negatív, lehúzó, ragaszkodó férfinak tűnsz, akivel az életbe szóba nem állnék. Ebből következtettem, hogy szegény párod...
Meg kell választani a megfelelő embert/embereket, akinek tudod önteni a lelked, ha neked ez így a jó. A bánatodat az ittenieknek is elmondhatod, azzal nincs gond, de megoldást hiába vársz. A saját érzelmeidet kell kezelni, amit interneten keresztül nem tud egy idegen, aki fel sem tudja mérni a helyzeted. Szóval ha nem akarod a párodra önteni, akkor tényleg keress egy pszichológust, ha nem más csak azért, hogy élőben öntsd ki valakinek a szíved, és ő tudja mit tanácsoljon. A szerelmi bánat nem mindenkinél ugyanakkora mértékű, de látom téged megviselt rendesen.
Igazad van és én is elismerem, hogy egy férfiatlanul pit.schogó sipákoló barom_arcúnak tűnhetek :) azzal, hogy nem tudok a témáról lekattanni. A valódi okok az a tehetetlenségem és az, hogy komolyan hittem abban, hogy együtt fogunk megöregedni. Sokan azt hiszik, hogy erősen birtokolni akarom a lányt. Talán félreérthetőek a beírásaim. Annyi ego van a dolog mögött, hogy nem szeretném elveszíteni, de nem azért, mert az egyedülléttől félek (lésd: társfüggők), hanem azért mert szeretem. Mert mi ketten vagyunk egy egész. Néha magamon is meglepődöm, hogy ennyire össze tudott törni a dolog, mivel régebben én is olyan "macsós" voltam, hogy mit nekem, majd lesz másik. Aha! Aztán amikor "élesben" megy a dolog, az tök más.
Úgyhogy részemről is szent a béke, én sem neheztelek senkire. A fórumozás valóban pótszerjellegű, ez igaz.
Nem, dehogyis csüngök rajta. Én pont annyiszor találkozom és beszélek vele, amennyiszer Ő akarja. Amióta elköltözött én nem is kezdeményeztem semmiféle kapcsolatfelvételt. Sokkal inkább ő csüng énrajtam (amivel tulképp nekem nincs bajom).
A hétvége is úgy telt, hogy ő keresett, jött, hogy menjünk együtt kutyát sétáltatni és beszélgessünk. Én nem dobtam ki és nem is voltam vele utálatos. De azt a legnagyobb belemagyarázással vagy csúsztatással sem lehetne rám mondani, hogy én őrajta csüngenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!