Férfiak, Ti meddig várnátok türelemmel a szünetelő párotokat?
Amúgymeg, nem vagy te erre kárhoztatva, amíg ő kényelmesen éli otthon a világát.
Közöld, hogy vidékre kell menned pár napra a munka miatt, aztán addig menj el krvázni, vagy iylesmi.
Aztán meg vigyorogj a képébe továbbra is, de ne hagyd magad copatni.
Lehet nem egy gerinces dolog, de az sem az amit a csaj csinál, hacsak nem a beteg szülőket kell minden este lefürdetni.
ma 22:43
Akkor ott a válasz...
Hagyni kell hadd menjen.
Pedig van olyan, hogy időre lenne szükség... Én is jártam már ilyen cipőben, és nem volt harmadik személy a képben. Nálunk is hosszú kapcsolat után nyűglődés következett. Kell egy kis idő, hogy mind a két fél átgondolja egyedül, hogy igazából mit is akar, fontos-e neki ez a kapcsolat.
Szerintem, te kérdező, nem szereted igazán a párodat. Mit türelmetlenkedsz? Hagyd most békén egy kicsit, gondolkozz, és várd meg, amikor jelentkezik.
A nők mindig szopatni akarnak....
Rugjad ki a francba!
Tudod, a nő olyan mint a villamos!
Elmegy az egyik, de már jön egy másik!!
Nem kell belém beszélni, hogy nem szeretem. Istenem, de örülnék neki, ha nem szeretném, milyen egyszerű és könnyű dolgom lenne. A képébe mondanám, hogy oké, VÉGE!
De pont azon vergődöm, hogy a fene megesz, hogy újra együtt legyünk, de közben sért, hogy a "3 éjjel 3 nap" beszélgetés helyett ő meg tudta velem csinálni, hogy elköltözött, de közben meg visszajár minden ügyes-bajos dologgal. Meg azt mondta egyik nap, hogy "azért ne temessük a kapcsolatot", mondom csesszük meg a lovat, én a z "ideiglenes szétmenést" sem akartam, akkor ne ő jöjjön ezzel. Én a múlt héten 3-4 napig elvágtam minden kommunikációt vele, ő jelentkezett, én sosem keresgélem, mindig ő jelentkezik. A kétkedő, elenszenvező válaszolóknak: ÖRÜLNÉK, HA NEM SZERETNÉM MÁR. SOKKAL KÖNNYEBB DOLGOM LENNE!!!
Tőled függ, mennyit adsz. Én 3,5 hónapja várok. Volt már hosszabb szünetünk is. És ha idő kell, add meg neki.
Viszont nm ártana magaddal, az agresszivitásoddal kezdeni valamit. Vonzanod kellene, de a leveled taszító. Örülnék, ha én ilyen sok jelzést kapnék a (volt?) páromtól, mint te a tiédtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!