Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, Ti meddig várnátok...

Férfiak, Ti meddig várnátok türelemmel a szünetelő párotokat?

Figyelt kérdés
A párom visszaköltözött az anyjához 13 év után. Hosszú vergődésben vagyunk egymással több, mint egy hónapja. Majdnem minden nap találkozunk (ezerféleképpen fel lett írva a sztori). Most ő mondogatja már, hogy ne temessük a kapcsolatunkat, de még mindig kitart amellett, hogy nem jön vissza, hanem időre van szüksége. Bár az utóbbi napban kissé reményteljesebb a dolog, viszont én már nagyon kezdek beleunni a tétova szarakodásba. Az "egyik énem" nagyon vissza szeretné kapni, de az idő múlásával egyre jobban öl ki belőlem minden emberi érzést ez a tehetetlenség és értetlenség. Próbálok türelmes is lenni, de egyre gyakrabban durran el az agyam.
2011. aug. 12. 22:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%

Amúgymeg, nem vagy te erre kárhoztatva, amíg ő kényelmesen éli otthon a világát.

Közöld, hogy vidékre kell menned pár napra a munka miatt, aztán addig menj el krvázni, vagy iylesmi.

Aztán meg vigyorogj a képébe továbbra is, de ne hagyd magad copatni.

Lehet nem egy gerinces dolog, de az sem az amit a csaj csinál, hacsak nem a beteg szülőket kell minden este lefürdetni.

2011. aug. 12. 22:47
 12/30 anonim ***** válasza:

ma 22:43

Akkor ott a válasz...

Hagyni kell hadd menjen.

2011. aug. 12. 22:48
 13/30 anonim ***** válasza:

Pedig van olyan, hogy időre lenne szükség... Én is jártam már ilyen cipőben, és nem volt harmadik személy a képben. Nálunk is hosszú kapcsolat után nyűglődés következett. Kell egy kis idő, hogy mind a két fél átgondolja egyedül, hogy igazából mit is akar, fontos-e neki ez a kapcsolat.

Szerintem, te kérdező, nem szereted igazán a párodat. Mit türelmetlenkedsz? Hagyd most békén egy kicsit, gondolkozz, és várd meg, amikor jelentkezik.

2011. aug. 12. 23:40
 14/30 anonim ***** válasza:
38%

A nők mindig szopatni akarnak....

Rugjad ki a francba!

Tudod, a nő olyan mint a villamos!

Elmegy az egyik, de már jön egy másik!!

2011. aug. 13. 00:29
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem kell belém beszélni, hogy nem szeretem. Istenem, de örülnék neki, ha nem szeretném, milyen egyszerű és könnyű dolgom lenne. A képébe mondanám, hogy oké, VÉGE!

De pont azon vergődöm, hogy a fene megesz, hogy újra együtt legyünk, de közben sért, hogy a "3 éjjel 3 nap" beszélgetés helyett ő meg tudta velem csinálni, hogy elköltözött, de közben meg visszajár minden ügyes-bajos dologgal. Meg azt mondta egyik nap, hogy "azért ne temessük a kapcsolatot", mondom csesszük meg a lovat, én a z "ideiglenes szétmenést" sem akartam, akkor ne ő jöjjön ezzel. Én a múlt héten 3-4 napig elvágtam minden kommunikációt vele, ő jelentkezett, én sosem keresgélem, mindig ő jelentkezik. A kétkedő, elenszenvező válaszolóknak: ÖRÜLNÉK, HA NEM SZERETNÉM MÁR. SOKKAL KÖNNYEBB DOLGOM LENNE!!!

2011. aug. 13. 06:22
 16/30 anonim ***** válasza:
Adj egy határidőt, mondjuk 2-4 hetet, azalatt valóban ne találkozz, ne kommunikálj vele, azután találkozzatok egy mindent eldöntő (3 éjjel 3 nap) beszélgetésre. De akkor már ne fogadd el ezt a szünet-marhaságot, vagy visszaköltözik, vagy menjen örökre. Legyél határozott, ne ugrálj mindig, ha füttyent egyet, alakítsd te (is) a dolgokat. Tudom, nem könnyű, de tedd meg, utólag jobban fogod magad érezni, hogy ha el is ment, legalább nem voltál a bohóca.
2011. aug. 13. 06:30
 17/30 anonim ***** válasza:
Ja, fontos lenne, hogy időközben -bármennyire nincs hozzá hangulatod- ne otthon kucorogj, hanem mozdulj ki, trombitáld össze a haverokat, szórakozz sokkal többet, mint máskor. Lehet, eközben te is rájössz egy-két dologra..
2011. aug. 13. 06:34
 18/30 anonim ***** válasza:

Tőled függ, mennyit adsz. Én 3,5 hónapja várok. Volt már hosszabb szünetünk is. És ha idő kell, add meg neki.

Viszont nm ártana magaddal, az agresszivitásoddal kezdeni valamit. Vonzanod kellene, de a leveled taszító. Örülnék, ha én ilyen sok jelzést kapnék a (volt?) páromtól, mint te a tiédtől.

2011. aug. 13. 06:44
 19/30 A kérdező kommentje:
Az agresszióm az elkeseredettségem és a tehetetlenségem vetülete. Nem állandó, csak néha elönti a szar az agyamat.
2011. aug. 13. 08:07
 20/30 anonim ***** válasza:
Lebemann, tudjuk, hogy fáj, de szerintem túlzásba viszed a ezzel a sok kérdéssel. Nem kell 70 alkalommal megkérdezni majdnem ugyanazt. Ha a való életben is ilyen vagy akkor értem miért menekült el.
2011. aug. 13. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!