Meghalt nagyapám, akivel soha nem tartottuk a kapcsolatot. Segítség?
Most pedig teljes hiányérzetem, gyomoridegemstb van.Anyám(az ő apja volt)sem tartotta vele a kapcsolatot.Most anyám a másik papámról beszél, ha vele történt volna, stb. Ezen akadtam ki végképp, de nem tudom megmondani neki, hogy őt ne hozza fel. Mit csináljak, normális-e, hogy ideges vagyok pedig nem is nagyon ismertem?
14/f
"de nem tudom megmondani neki, hogy őt ne hozza fel"
Miért nem?
Elmennénk-e a helyedben? Csak 14 éves vagy! Ha a szüleid azt mondják, hogy mész, akkor menned kell.
Egyébként nem értem, hogy min parázol, ha nem is tartottad vele a kapcsolatot...
Hasonló helyzetben vagy mint én. Én nekem az anyum vérszerinti apját életemben 2-szer láttam, azt pár évvel ezelőtt meghalt. Én őt sose szólítottam papának, hanem az anyám mostohaapját, akit nagyon szerettem, és ő meghalt. Érte sírtam, de a vérszerintijéért nem.....Persze, emberként sajnálom, de nem kötnek hozzá különösebb érzések...
Találkoztál vele amíg élt?
Mindenki azt mondja,hogy ahogy gondolom.De nem tudom eldönteni.
Nem tudom,hogy miért parázok.Ugyan nem tartottuk a kapcsolatot,nem kellettünk neki,aztán nekünk nem kellett,de csak a nagyapám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!