Ezt fer? Mit javasoltok?
Támadni fölösleges valóban.Még becsülendő is,h így áll az élethez.Az ő korában sok a felelőtlen ember.Csak túl konok és szinte megdönthetetlennek tűnő érveket csattogtat,és ez kiveri itt a biztosítékot,mert azt hiszem jócskán vannak itt olyanok,akik már visszafelé jönnek arrl az útról,amie ő még el sem indult.
Jó az alap,de a családi fészek melegéből könnyű rózsaszín álmokat eregetni,amíg ki nem lépsz a való életbe.Az veri ki a biztosítékot,ahogy fogalmaz.Kérdezett vmi,és közben 100%-ig biztos a saját igazában.Csak az élet ritkán fekete vagy fehér.
Nem, egyáltalán nem ez verte ki a többieknél a biztosítékot, lazán irigyek az emberek. Képtelenek felfogni, hogy másnál az a normális, ha a szülei nem várják el, hogy adjon nekik a munkával megkeresett pénzéből, amit utána baromságra költenek el. Tudod én se adnék erre egy rohadt fillért sem. Az én csőrömet is b*szná a dolog,az én jövőm is múlik ezen.
A kérdező meg jó eséllyel lesz ennek a férfinek a felesége és meg is egyeztek hogyan gyűjtenek. Ő később ad bele többet. Teljesen logikus és igazságos is.
Nem ezt hívják élősködésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!