Ezt fer? Mit javasoltok?
mert a pasid kajája és a fűtés, gáz, víz, villany ingyé ' van, mi?
amúgy meg, nem félreraktatok, hanem Ő FÉLRERAKOTT A SAJÁT KERESETÉBŐL, hiszen te NEM keresel semmit, csak KÖLTÖD a pénzét
Szerintem te a közös életeteket tervezgesd, hogy milyen jó lesz eltartottnak lenni, hogy a pasi keresi meg mindenre lóvét, te meg majd meséled hogy félrerakTUNK, vetTÜNK...
Az hogy te betoppantál az életükbe, nem jogosít fel arra hogy beleszólj vagy megváltoztasd. Ha sörre meg cigire van szükségük, akkor vegyenek azt. Ne féltsd őket, NAGYOK MÁR!!
Mondjuk én fősuli után 2 hónapon belül elköltöztem otthonról,soha nem kellett fizeten,nem tudhatom milyen érzés.Tesóm még most is otthon lakik,de soha nem vettek volna el tőle egy forintot sem anyáék.A saját számláit befizeti,megveszi magának amit megkíván,olyankor nyilván anyáéknak is,de ez a vége.Volt 2 hét amíg otthon laktam,akartam adni a kosztpénzbe,de azt mondták,h ne sértsem meg őket.Én is így akarom neveleni a gyerekemet.Nem akarok majd a nyakán élősködni.Főleg úgy,h tudom,h a saját életük elkezdése előtt állnak,és a leírtak alapján felelősségteljesen gondolkodnak.
Annyiban azért igazat adnék az előttem szólóknak,h te nem igázán teszel félre,és más gazdálkodásába nem szólhatsz bele.Ők így élik az életüket,és kész.Ennek az lesz a vége,h össze fogsz balhézni a pároddal.Megéri?Majd ha különkasszán lesztek,és te is beszállsz a buliba,akkor lesz szavazati jogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!