Kire fog hasonlítani a gyerek?
Napbarnított bőr... ez vicces. A gyerek az alap bőrszínt örökli. Nem lesz attól barnább, mert az apja napbarnított.
Mint ahogy nem lesz lila szemű sem, ha az anyja lila kontakt lencsét hord...
És most végezetül, énekeljük el a Lencsi Lányt, és tapsikoljunk! Juhéé!!!
Egy sliccelt szeművel több lesz a világon. Így is az emberiség több, mint fele sárga. Gratulálok!
Ő félig japán félig fehér. A paraszt válaszolók, ha látnák úgy kellene az állukat felszedegetni, hogy milyen szép. A félig ázsiai félig fehér férfiak és nők nagyon szépek! A simán ázsiaiak nekem nem tetszenek, de ami a kettőből összejön, az nagyon szép. Szerintem még egy ilyen szép keveredés nincs.
szia
nekem is azsiai parom van es itt ahol elunk sok a felver gyerek es felnott es nagyon szepek a legtobb felnott felver , szinesz vagy enekes .az azsiai genek erosebbek szoval a pici baba jobban hasonlit azsiaira es mikor felnott lesz atut az europai
ez a legjobb parositas europai- azsia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!