Szerintetek van remény ha megtudta a férjem, hogy korábban megcsaltam?
Ez függ attól is, hogy mit értesz az alatt, hogy megcsaltad.
Csak csók volt vagy szex is??? 1x volt vagy többször??? Én a páromnak egyetlen egyszer talán megbocsátanék, de ha szeretője lenne azt már nem!
22/N
minden kapcsolat,minden ember más. egy egymást nagyon szerető pár egy stabil kapcsolatban sok mindent meg tud bocsájtani egymásnak. na persze nem úgy,hogy hopp,felejtsük el. évekig tüske és seb lesz,és sok könny, fájdalom gyógyítja meg. ha viszont a kapcsolatotok amúgy sem tökéletes a férjeddel,akkor ez biztos szakítás. én azt hiszem,első dühömben elválnék,de nem lenne jobb a párom nélkül sem. valószínűleg megbocsájtanék apránként.
35N
A legnagyobb baj, hogy úgy veszem ki, nem tőled tudta meg.
Az az igazság, hogy megbocsátani talán meg tudnék, ha nagyon szeretem az illetőt és látom rajta, hogy ő mindent megtesz, de a bizalom nem tudom, hogy helyre tudna-e jönni. Nehéz ügy.
Ha SZERETEM a páromat, akkor nem kell nekem más, csak ő,
ha nem szeretem, hát fogom TISZTELNI annyira, hogy ezt megbeszélem vele.
Érted már, miért hagynálak ott?
Minden nő kúr*va!
Csak van aki bevallja, van aki nem!!
00:43!
Kicsit több tiszteletet!!!!!!
A papucsok megbocsájtanának, akinek meg normális értékrendje van az nem.
Legalább megérte és elélveztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!