Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A reggeli álmaimban miért...

A reggeli álmaimban miért szerepel sűrűn az ex?

Figyelt kérdés

Már több mint 4 éve, hogy végeztünk egymással, mégis mostanában egyre többször álmodom vele. Lelkiismeretfurdalásom van emiatt nagyon, mert a mostani párommal, aki már a vőlegényem is nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást. Tudom, hogy nm lehet 2 szerelem ugyanolyan, nem is keresem a régit az újban, mégis eszembe jut néha, hogy 1-1 dolog milyen volt az ex-szel, pl a szex.. Az ex egyébként egyáltalán nem illett személyiségileg hozzám, nem jöttünk ki jól, rengeteget veszekedtünk, szinte csak az az egy dolog működött vele, majd mikor kiderült, hogy baba van, akkor megijedtem. Szülőknek tálaltuk otthon, hogy mi van, nem kértünk semmiféle támogatást, pedig csak egyetemisták voltunk, de nagyon erősen ellenezték a dolgot és engem sikerült meggyőzniük, így én nem akartam, ezért hagyott ott végül.

Nagyon nehezen tudtam ezen magam túltenni, hogy elhagyott, de végül mikor a mostani páromat megismertem úgy éreztem, hogy minden e helyére került. ( Az abortuszt soha nem sikerült és soha nem is fogom tudni feldolgozni teljesen, de már tünetmentes vagyok PAS-ra)

Elhagytam magyarországot és együtt élek a vőlegényemmel már több mint egy éve, és az elmúlt hetekben kezd egyre sűrűbben zavarni ezek az álmok, ahol boldognak látom magam az exemmel és az az érzés olyankor bennem ugyanaz a régi, mint mikor mé együtt voltunk. Ébredés után szembe tudnám magam köpni. Miért csak a jóra emlékszem így, pedig annyira rohadák volt velem végig a 2 év alatt? hogy tudnám végleg kitörölni az emléké is és végre nyugodtan boldognak lenni azzal akivel le akarom élni az életem?

2011. aug. 12. 15:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok, sok igazságot is mondtatok és próbálok nem gondolni a múltamra, próbálok megbocsájtani magamnak és neki is, de valamiért úgy érzem napról napra rosszabb... Ma reggel is vele álmodtam sajnos. A párommal pedig úgy érzem, hogy egyre távolodunk és lassan megbolondulok, mert nem akarom elveszíteni, tényleg ő az aki nekem való és remélem, hogy ő is így van ezzel. De mindenfelé meggyőződés és érzés ellenére sem tudom az exbarátomat kiiktatni a tudatalattimból..

Tegnap este azt sikerült megfogalmaznom, hogy mivel kb egy hónapja érzem úgy, hogy nem szeretnék mostanában anya lenni (az előző fél év vezérkérdése volt, hogy legyen) ezért nem is vágyom a szexre. Talán van összefüggés, talán tudat alatt is úy gondolom, hogy a szexbő gyerek lesz, azt meg én nem akarok, akkor szexet sem akarok. Szerintetek ennek van értelme?

Álmomban viszont az ex volt az akivel meztelenkedtem és most rettenetesen mocskosnak érzem magam és ugyanolyan hülye hiszékeny 20éves voltam, mint vele anno a valóságban.. mi ez az egész????????

2011. aug. 21. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!