Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Szerintetek hogyan hassam rá, hogy megváltozzon a véleménye? Tényleg fontosabb az anyja, mint mi?

Figyelt kérdés
A páromról van szó.egy albérletben lakunk a drága anyjával.van egy 20évvel fiatalabb élettársa,aki nem dolgozik.Anyós nem csinál semmit (takarítás stb.....)Tegnap felhoztam a páromnak,hogy menjünk másik albérletbe,mert én ezt nem bírom tovább.erre nekem állt,hogy akkor az anyjával mi lesz,meghogy segíteni kell neki.Már annyi rosszat tett ellenünk,hogy az hihetetlen.Meghogy nekem sehol nem jó,semmi nem jó.mondtam,hogy akkor most hagyjalak el ha fontosabb anyád?erre az volt a válasza,hogy mehetek,de a 7hónapos pici lányunk marad.Na de én őt semmi kincsért nem hagynám el!!!!!!!!!!!!!!!!!Kérlek segítsetek,soha nem fogok megszabadulni ettől a nőtől??????A párom amúgy jó ember,nagyon jól kijöttünk eddig,de az anyja miatt veszekszünk!!!!!!!!bocsi ha hosszú lett
2011. aug. 12. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

igen, amint döntöttél h elmész, nagyoon végig kell gondolni a teendőket!nem szabad csak úgy elrohanni és elbújni anyukádnál, mert a gyereked elhelyezése múlhat rajta. szépen utánanézel, hogy hova lehet fordulni, hova kell bejelentést tenni. általában városokban ahol van bíróság, szokott lenni egy kijelölt nap amikor ingyen jogi tanácsokat adnak (zalaegerszegen pl van).

miután elköltözöl, fogod magad, a gyereket, meg édesanyádat és együtt bementek az illetékes szervekhez, elmondod a szitut, kéritek a gyerek elhelyezését hozzád, anyád is nyilatkozik h besegít anyagiakban (amugy az h jobban keres nem ok h elvegyék mert gyerektasrtást kel majd fizetnie igy kiegészül a kereseted majd), ti kéritek h menjenek anyukádhoz környezettanulmányra megnézni rendezett környezetbe kerül a kicsi. Ne feledkezz meg iwiw,fészbuk képekről h bármi ami kompromittáló lehet, szedd le, pl alkoholt iszol rajta, diszkóban,étteremben vagy. semmi, de semmi ne legyen ott egy otthoni, babás képen kivül.

2011. aug. 12. 11:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Oké megírom.a facebookos képekkel nincs gond,mivel sak a kislányomról van fennt kép.nagyon remélem,hogy nem kerül bíróságra az ügy!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(
2011. aug. 12. 12:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!megbeszéltünk mindent,a jobbik fele döntött.megkérdeztem,hogy most tényleg fontosabb-e neki,elbeszélgettünk.elmondtam az én ész érveimet,ő elmondta az övét,és végül arra jutottunk,hogy elmegyünk.Köszönöm a válaszaitokat!rendesek vagytok.
2011. aug. 12. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha így alakult, akkor a legjobbakat. De! Azért maradj következetes, nehogy csak pillanatnyi fellángolás legyen a részéről, és ott tartasatok majd pár hét/hónap múlva, ahol most! Minden jót!
2011. aug. 13. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!