Hogy törölhetném ki az emlékét? Hogy?
van valaki a világ egy más pontján akivel valah rég volt egy különös kapcsolatunk. több mint 5 éve nem tudok szabadulni az emlékétől. Vele álmodok sokszor ,és még mindig ö testesíti meg számomra a szerelmet. ha olyat álmodok h tömegben vagyok és hiánzik valami érzés ,csak az ő arcát látom. van h sírva ábredek. és a valósűgban is volt már h hátulról azt hittem valakire h ő, és csak deermedten áltam ,és majd kiugrott a szyvem a helyéről..
az eszmmel tudom h rémes ez , mégis ..valahogy a tudatomba lelkembe szellmembe költözött akkor és nem tudom számüzni .
azt ne írjűtok h találkozzunk mert erre nincs lehetőség.
Egyszerűen csak törölni akarom végleg magamból,erre kérlek adjatok tanácsot köszönöm.
Szia! Velem is hasonló történt, még az 5 év, és az álmok is stimmelnek (nekem rémálmaim vannak). Én úgy akartam véget vetni ennek az egésznek, hogy levélben megírtam neki. A válasz pedig kellőképpen kiábrándított. Most sem sokkal könnyebb, de annyival igen, hogy realizálódott a helyzet, tehát innen már csak a továbblépés maradt számomra, mint lehetőség. Egyébként egy pszichológus ilyen esetben sokat tudna segíteni. A mai világban pszichológust felkeresni egyáltalán nem ciki. Sőt! Szerintem minden embernek szüksége lenne arra, hogy időröl időre szakember segítségével rendezni tudja magában a dolgokat, kríziseket, kapcsolati kérdéseket stb.
Nem hiszem, hogy valaha ki tudod törölni őt az emlékeidből (mint ahogyan én sem azt a személyt, aki az én életemre tett mély hatást). De nem is kell kitörölni, hanem a megfelelő helyre eltenni magadban. Az emlékeid közé és úgy gondolni rá, hogy az, hogy ő ennyire meghatározó volt (és jelenleg is) az életedben nem véletlen. Valami értelme kell, hogy legyen. Ki tudja, talán éppen az önmagad minél jobb ismerete miatt. Hiszen a kapcsolataink által ismerjük meg legjobban magunkat, leszünk egyre érettebbek, bölcsebbek, ezektől a nagy és mély hatású találkozásoktól válik a lélek egyre nemesebbé.
Tedd a megfelelő helyre a polcodon az illetővel kapcsolatos minden emléked és érzelmed és törekedj a nyitottságra, hogy más emberekkel találkozz és ismerkedj. Légy nyitott! És hidd el, megtörténik a változás. :)
szakembernél már jártam e tekintetben nm sok sikerrel ,viszont az önismereti utam nem adom fel,és ebben sokat tudnak segyteni az ilyen tréningek.
köszönöm, nagyon hasznos szamomra amiket írtatok. Persze próbáltam azóta élni az életem,csak eddig sosem éreztem ugy mint iránta ,és mikor ezt felismerem inkább szakitottam a párommal itthon mert nem akarok becsapni senkit.
volt h azt akartam ő legyen a gyerekem apja ,még akkor is ha nekm kell felnevelni.
Sokmindent próbáltam az 5áv alatt, és azért voltak idöszakok mikor halványodott az emléke,csak ekkor mindig megkeresett levélben pont annyira zavart meg h ismét előjöjjön minden. most én is jeleztem neki h ne keressen többet.
Amugy attól tartok ,ha meg is békélek és bizonyos kompromiszumokkal lesz is normális kapcsolatom ..szóval félek h egyszer mégis megjlenik ..és akkor nem tudom ..nem tudom mit tennék.
nagyon bizom benne h a megflelő polcra tudom rakni végleg,és már nem lesz hatása rám 1x..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!