Hailey13 kérdése:
Szóval: ki mit gondol erről a kedves kis témáról?
2011. aug. 11. 16:18
11/23 A kérdező kommentje:
bocsesz:DDDDD
2011. aug. 11. 16:33
12/23 anonim válasza:
5 év napi 3 seggbeqúrással pont elég fincsi lesz neki, h később ilyen eszébe se jusson.
13/23 anonim válasza:
A karja meggyógyul, a fogai majd kinőnek. De vajon a kis lelke mennyire sérült? Még csak 11 hónapos, bizonyára nem lesznek képes emlékei az eseményről, de biztos, hogy a tudattalattijában romboló hatású, ami akár az egész életére kihathat.
14/23 anonim válasza:
Örülök, hogy felépült a kicsi, és szerető környezetben van. A "kedves" apjának meg igen, a napi 3 seggbe kezelés éveken át pont jó lesz. Azért írom ezt, mert gyermekbántalmazás témában végzek kutatást, és bizony ez a kicsi fiú még nagyon jól jött ki ebből a szörnyű helyzetből. Nem is gondolnátok mennyire sok csecsemő és kisgyerek hal borzalmas halált a szüleik, gondozóik hanyagsága, elmebaja végett (nálunk fejlettebb országokban!). És bizony sok esetben az igazságszolgáltatás sem működik jól.
15/23 anonim válasza:
Vissza kell hozni a halálbüntetést, pont az ilyen trógerek miatt. És most még finoman fogalmaztam.
16/23 anonim válasza:
épp most mondták a tv-ben, hogy nem is biztos hogy az apa tette. Szóval akár ki is tette lehet hogy megússza
17/23 anonim válasza:
17:01
Az a baj, hogy nálunk nem "iagzsásszolgáltatás" van, hanem "jogalkalmazás".
Ezért is tartom helyesnek pl. az iszlám büntetéseket.(Természetesen leszámítva néhány túlkapást.)
Vajon a sok cigány merne-e lopni, ha tudná, hogy ha elkapják, akkor levágják a karját? (Bár a lopás-csalás a vérükben van. Valószínűleg az ország tele lenne csonla cigányokkal...)
19/23 anonim válasza:
Azt hittem ez csak vmi fáma. Most komolyan araboknál ha ellopsz egy tyukot es elkapnak röpül a karod??
20/23 anonim válasza:
szégyen...de attól hogy én ennek tartom, még nem lesz jobb... az az igazság, hogy addig amíg nem az én gyerekemet bántja valaki, nem érdekel hogy mások mit csinálnak...egyéni szocproblem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!