Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted? Ti mit csináltatok...

Szerinted? Ti mit csináltatok volna?

Figyelt kérdés

Tegnap mentünk este haza a 14 -es busszal.Mi a busz közepén ültünk,és hátul ült 3 fekete,és egy fehér férfi.(az egyik nő volt)

Többen voltunk a buszon,és egyszer csak lettünk figyelmesek,hogy hátulról nagy ordibálás,majd elhangzott a "takarodj haza te csőcselék bevándorló(ezt egy fekete mondta a fehér pasasnak Angliában..kérdés ki is a bevándorló???)

Azért kötekedsz mert én fekete vagyok?? Majd bunyó lett.A buszvezető rögtön megállt,szinte mindenki leszállt a buszról(mi is) a sofőr bezárta az ajtót,és hívták többen a rendőrséget.Persze mi néztük a verekedést.A feketék akárcsak a cigányok egyszerre támadtak a fehérre.Végül a párom és egy másik férfi utas felkérezkedtek a buszra(mert a rendőrök még nem voltak kint) és ők ketten két feka srácot lerángattak a buszról.A nő jött magától.De még mindig fent maradt a fehér pasas és a fekete pasas akinek már annyira elborult az agya,hogy már szó szoros értelemben a pasas fejét taposta.Mi utasok dörömböltünk az ablakon hogy fejezze be,de vérben úszó szemekkel minket is fenyegetett hogy kinyír mindenkit.(a rendőrök még mindig sehol) Végül a feka nő aki velük volt ment vissza a buszba hogy leállítsa a barátját. (a két feka srác akit a párom és egy utas lerángatott,már lenyugodtak,és csak ültek csendben a földön) De a feka vissza rohant és tovább taposta a srácot..A párom ,és az utas úgy döntöttek,hogy felmennek és elkapják..De addigra jöttek a rendőrök.(rögtön jöttek vagy 6 kocsival) hárman azonnal felrohantak,és egy perc alatt bilincsben hozták le..De még a rendőröknek is oda kellett csapni,mert még őrjöngött.

Megvártuk a mentőt is.Én sokkot kaptam amikor megláttam a pasast.Az arca egy merő pép volt..Elvitték a mentők..De ezzel nincs vége.A páromnak és a másik utasnak is be kellett menni a rendőrségre,mert ők is "gyanúsítottak lettek" Ugyanis ők is részt vettek a verekedésben.

A rendőrségen jegyzőkönyvet készítettek,és azt mondták,hogy bár nekik nem lesz gond ebből,és megköszönték,hogy segítettek,de majd meg kell jelenniük a bíróságon.Az egyik rendőr viszont azt mondta,hogy legközelebb ne hősködjenek,mert sokszor sokkal nagyobb baj szokott lenni a hősökkel..Kiderült,hogy a feka srácnál fegyver volt.Igaz nem használta,de ott volt.

Teljesen ledöbbentünk.Otthon azt beszélgettük,hogy helyesen tették,hogy beleavatkoztak.(a párom szerint igen,mert nem lehetett végig nézni hogy 1 embert 3-van vernek meg)

Rájöttünk,hogy a feketék semmivel sem különbek mint a cigányok.Utálnak dolgozni,állandóan a bőrük színével jönnek,és ha verekedésre kerül a sor akkor csakis falkában támadnak,és csakis a fejét ütik az embernek.Még akkor sem állnak le ha már az áldozat nem mozog..

De még mindig ott kérdés? Jól ették hogy beleavatkoztak?? Ti mit csináltatok volna?

2011. aug. 11. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Attól, hogy láttál egy ilyen jelenetet még könyörgöm ne általánosítsunk!!!!!!!!!!!!!!

Nekem is fekete a párom...Magyarországon élünk, boldogan...Soha nem jött azzal, hogy mert én fekete vagyok...Soha nem volt balhéja...

Vannak magyarok között is ehhez hasonló gyökerek, mint ezek a verekedősek...meg minden nemzetiségben vannak gyökerek...

A cigányokkal megint nem kéne általánosítani. Én pl sok cigányt ismerek, akik sokkal jobb emberek, mint néhány magyar. Csak a megfelelő hangsúlyt kell megtalálni ember és ember között. Te is ugyan olyan büdöset szarsz, mint akármilyen cigány.

És igen, nyugodtan lehet köpködni rám, hogy micsoda szentfazék vagyok... már megszoktam... ez az magyarok!! -.-" :D

2011. aug. 11. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
hát ha az én barátom akarna hősködni tuti nem engedném neki, mindent elkövetnék hogy ne menjen oda. baromira nem vigasztalna, hogy így nem teljesen, hanem csak félig vernének péppé egy idegent, ha ő meg egy kést kaphatna a hátába.
2011. aug. 11. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Ne is mondd, en is Angliaban elek, es valoban undorit eroszakos lusta allatok, en nagyon utalom oket! Ordibalnak, bunoznek, dolgozni nem akarnak, ja es egyedul ok diszkriminalnak sajat magukkal,mivel a tobbi ember magasrol tesz rajuk, de nekik ez se tetszik! A mostani lazongoknak a 95%a is feka! En lelottem volna az osszeset, mint a kutyat! Sajnalom, de volt nemi negativ tapasztalatom, es nem szeretem oket se a ciganyokat, se a pakikat!! MInd ingyenelo, es csak a segelyekre palyaznak!
2011. aug. 11. 18:05
 14/16 A kérdező kommentje:

ma 18:05 pontosan erről van szó..

Annak üzenném,hogy a történet amit leírtam itt mindennapos.

Amit most hallotok a tévében hogy milyen razzia van egész Angliában annak tényleg a 90% fekete fiatal suhancok.

Nem egyedi esetről beszélek sajnos.A 18.05-ös le is írta a lényeget.

Azt hogy az egyik kérdező párja fekete és jó ember, ez jó hír..De messze eltörpül ahhoz hogy a többség egy semmirekellő.Tudod ha van 50 almád ami mind rohadt,és kukacos,de van 1 darab ami szép,és finom attól még az adott almafád pocsék termést hozott..

Mint írtam nem vagyok rasszista,de nem lehet figyelmen kívül hagyni a tényeket.

2011. aug. 11. 18:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is sokkot kaptam volna de az idegtől,Jól tette a párod és a másik pasas hogy közbeléptek,mert a férfi meg is halhatott volna.De én a páromat nem mertem volna felengedni közéjük,soha nem lehet tudni mit csinálnának az adott helyzetben...írtad hogy fegyver is volt az 1iknél...megis ölhette volna a párodékat és bennetek is.Utálom a verekedéseket,még ha ne ismerem is a verekedőket,olyan ideges vagyok olyankor hogy csak na.
2011. aug. 11. 21:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Azt hogy fegyvere volt,csak rendőrségen tudtuk meg a rendőröktől.Én is aggódtam nagyon a páromért,és a másik srácért is..de a párom évek óta jár harcvédelemre,és bár nem kérdeztük,de gondolom a srác is járhatott valami ilyesmi helyre,mert akárcsak a párom ,ő is szakszerűen percek alatt le tudta rángatni a két srácot.De akkor még senki nem tudta hogy az aki fent maradt annál fegyver van.Így elmondva nem tűnik olyan hűűű de nagy cselekedetnek..de ott és akkor hallani a kiabálást,az ütések hangját..elég megrázó volt..

Még most is sokkol egy kicsit..(életemben most láttam először ilyen durva verekedést)

2011. aug. 11. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!