Nagy baj, hogy nem szeretek itthon lenni?
Lassan tényleg minden icipici alkalmat megfogok, hogy elmehessek legalább pár percre a házunk közeléből.
Nagyon nem szeretek itthon lenni, nem találom a helyem. szüleimnek hálás vagyok amiért nevelnek, de velük se jövök valami jól ki. anyám folyton pattog,hogy apám iszik, közben meg anya veszi neki a sört meg stb... -.-"
Megy a balhé folyton, apámat nagyon régóta nem bírom elviselni, lassan ezt érzem anya felől is. anya csinálja inkább a dolgokat, a rosszat és mégis ő panaszkodik a legtöbbet. ha mondjuk neki,hogy neki kéne ezt leállítani, akkor meg mint egy ovis, besértődik és hetekig nem szól hozzánk. Tesóm már elköltözött, de én még nem tudok, hisz csak 16 vagyok.
Ha engednek elmenni, nagyon szerencsés vagy. Én tizennyolc évig szinte bezárva éltem, minden alkalomnak, mikor iskolán kívül kitettem otthonról a lábam, következményei voltak. Hála az égnek már kiszabadultam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!