Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen férfiak mégis mit...

Az ilyen férfiak mégis mit gondolnak? Hogy lehet őket lekoptatni?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel 20 évesek vagyunk, de pár évvel általában még fiatalabbnak is néznek minket. Ennek ellenére, bárhová ülünk be, vagy csak simán ülünk a városban, folyton ilyen 35-55 közötti fazonok jönnek oda hozzánk, hogy "Sziasztok lányok, mi lenne, ha ideülnék hozzátok beszélgetni?". Mégis mit gondolnak ilyenkor, hogy 6fiatal csajnak az a legfőbb vágya, hogy egy 40es, önmagát nem tudom minek képzelő pasival társalogjon? (Amúgyis maradi vagyok, nekem 5év plusz a maximum a pasi javára...) Az ilyen férfiak mégis MIT gondolnak? És hogy lehet őket szépen elküldeni? Mert ha nem szólunk hozzájuk, ők attól fura mód nem veszik észre magukat. Én vagyok a legszarkasztikusabb, ezért ált én "űzöm el" őket néhány megjegyzésemmel, de totál elegem van, hogy engem néznek bunkónak és megvannak győződve arról, hogy márpedig a barátnőim olyan szívesen beszélgettek vele (hozzá se szóltak...:D). Egy szóval, az ilyen figurákkal MIT lehet kezdeni? Nagyon el képesek rontani a hangulatot.
2011. aug. 11. 11:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezek szerint én gondolkozom furán, hogy egy NORMÁLIS 40-50 éves férfinek NEM 20éves csajok után kellene futnia? Lebemann, nem tudom te mit gondolsz a nőkről, meg úgy a női nemről általában, de én nem attól érzem jól magam, meg kívánatosnak, ha középkorú férfiak "zsongnak" körül, akik megjátsszák a 20évest... A normális válaszokat köszönöm, ettől függetlenül megbántam, hogy egyáltalán kérdezni mertem...:S
2011. aug. 11. 12:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem arra céloztam, hogy neked rossz a felfogásod és igazad van abban, hogy azért az 50-eseknek nem 20 évesek után kéne futnia, de nem lehet tudni, hogy az illető csajnak mi jön be. Neked úgy tűnik nem ez jön be, de lehet másnak igen.
2011. aug. 11. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen igazad van! Sok ilyen 40-es pasi van. Azt hiszik nekik jár egy 20 éves...:) Nem veszik észre, hogy majmot csinálnak magukból.

Akinek sikerül mégis "meghódítania" egyet, az meg csodálkozik, hogy 'x év múlva pofára ejtik egy fiatalabb pasiért. (egy kolléganőm pl.13 év házasság után akar változtatni, a pasi meg nem érti mi van...)

Persze kivételek mindig vannak ...

2011. aug. 11. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:
18%

Hát, hozzám odaülhetnének, én csak az ilyen idős férfiakat szeretem :)

Csak mostanában nem sok időm van eljárni :(

Megkérdezhetem,hogy te milyen helyeken futsz össze velük?

22/L

2011. aug. 11. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Őszintén, én MINDENHOL... diszkó, kocsma, kávézó, utoljára egy szökőkút melletti padon:P A legnagyobb bajom, hogy ezek mind a pofátlan fajta, hogy nem veszi észre magát, hogy senki nem kíváncsi rá, senkit nem érdekel, és ő sértődik meg, mikor senki nem hívta...XD
2011. aug. 11. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Ja hát a pofátlanokat én is utálom. El is zavarom a francba.

Megmondom ezen szavakkal, hogy húzzon el. Bár én nem vagyok bunkó, de ha már ötödjére sem ért valaki a szép szóból, akkor nincs mit tenni, muszáj bunkónak lenni.

Ellenben az úriemberek bátran kereshetnek, őket nem zavarom el :D

2011. aug. 11. 20:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, úriemberekből minden korosztályban hiány van;)
2011. aug. 12. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
beszarás, hogy van, aki szerint a "kihívó ruha" az oka. az ilyenek tartják úgy, hogy ha negyven fokban nem csador meg télikabát van rajtam, az olyan, mint ha rám lenne írva, hogy "légyszi zaklass, szólj be, molesztálj"... neked milyen lenne, ha hetvenéves nyanyák másznának rád?
2011. aug. 15. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!