Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányan vagytok a családodban?...

Hányan vagytok a családodban? Mennyi pénzből éltek egy hónapban? Mennyi pénz megy el belőle hitelre? Hogyan éltek?

Figyelt kérdés

csak kíváncsi vagyok

köszi a válaszokat

2011. aug. 11. 09:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én ilyen ingázó vagyok, a párommal élek, ő 180 körül keres, én tanulok még, néha kapok munkát, néha segítenek a szüleim.. hitel van, az változó, legutóbb 63 volt. Rezsivel együtt bő 100, a maradékból elvagyunk.

Szüleim összjövedelme 300 ezer, viszont két kollégista testvérem van, akiket minden hónapban segíteni kell, meg egy nagy ház, amit nem lehet eladni (borzasztó rossz helyen van), így ők elég vacakul állnak. Ezért is nem kérek tőlük pénzt, csak ha muszáj.

2011. aug. 11. 10:22
 12/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

mi hárman vagyunk:apa,anya,én (14/L)

anya keres 90000-t,apa változó,de kb.olyan 120000-t

saját házunk van (annó a lakodalomra összegyűjtött pénzből inkáb a ház lett megvéve)

60000 megy el autóhitelre,internet+kábelTV 7000,a többiről fogalmam nincs

az egyik barátnőméket viszont nagyon sajnálom:

miután meghalt az édesapjuk,otthagyták az 1.mostohaapjukat,felakasztotta magát a 2.mostohaapjuk,amikor olyan részeg volt,hogy nem tudta mit csinál

most anya és 2 lánya (14 és 19 évesek)90000 forintból albérletben élnek 25000 elmegy arra,a számlákra megint elmegy egy csomó,meg az anya cigijére,akkor van jó hónap,amikor marad a végére:liszt,cukor,kávé,dohány ,de szinte mindig kölcsön kell kériük nagyon rossz a helyzetük..

13/24 anonim ***** válasza:
Bruttó 400ezer körül van 4 személyre, ha a fizetést nézzük, és félretett pénzünk is van (mondjuk abból a nagy része elment most a nyaralónkra, mert örökültünk egy balatoni lakást, a többi örököstársat ki kellett fizetni, és teljesen át kellett újítani), hitelünk nincs. Van egy lakásunk, amit kiadunk, abból is jön pénz. Viszonylag jól élünk. Ezen azt értem, hogy nem éhezünk, havi pár új ruhát (olcsóbból-turi, plázás leértékelések) tudunk venni, amire szükség van, azt meg tudjuk venni és ki tudjuk fizetni, nekünk, a "gyerekeknek" (22 vagyok, mostanában fogok elköltözni otthonról) is jut néha szórakozásra, bár azt nagyrészt az ösztöndíjamból fizetem... de mindig meg kell néznünk, mit hol veszünk, van, amikor vissza kell fognunk pl. az ételvásárlást, nagyobb kiadásokat ritkán engedhetünk meg magunknak...
 14/24 anonim ***** válasza:
23%

Hárman vagyunk, a férjem, a fiunk, és én.

Havi bevételünk ami marad járulékok, bérek kifizetése után, kb:1.000.000.-ft.Hitelünk nincsen, a házunk nagyon nagy, 500nm, a fenntartása egy téli hónapban van 300.000.-ft.Van még 3 kocsi, meg egy takarítónő.Ezek a plussz kiadások.

15/24 anonim ***** válasza:

ma 10:21

Hogyan csináljátok azt a villanyos megoldást, hogy minden arról megy és csak 26 ezer egy hónap? érdekelne!

télen is ennyi?

2011. aug. 11. 10:28
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Mi az Istent csináltok 500nm-en 3-man?? :-D :-D két napi hideg élelem kell ha elindulsz a wc-re :-D
2011. aug. 11. 10:29
 17/24 anonim ***** válasza:

2-en élünk a férjemmel kb. ha vi 160ezerből.

Kiadás: -40ezer . kaja+tszt.szerek

-40ezer rezsi

-fix. 40 ezer hitel (még 7 évig)

2011. aug. 11. 10:32
 18/24 anonim ***** válasza:

ma 10:29

Én is hallottam már egy ilyen ismrősömről, hogy volt oylqan szoba a házában amibe még nem is járt a 10 év alatt mióta ott lakott igaz ő egyedül élt hasonló méretű 2 szintes külső, belső medencés házban.

Egy ideje kiköltözött svédbe, és csak a "személyzet" lakja a házat.

2011. aug. 11. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:

Hogyan csináljátok azt a villanyos megoldást, hogy minden arról megy és csak 26 ezer egy hónap? érdekelne!

télen is ennyi?

Szia! :)

Úgy, hogy télen egy radiátorral, a fürdőben pedig egy kis hősugárzóval fűtünk (a mi házunkba nincs bekötve a gáz). A havi fixet pedig be lehet állítatni, ha bemész az Eonba. Ott kuszámolják az évi átlagfogyasztást és mondanak egy összeget. Így nincs az, hogy télen sokkal többet kell fizetni, hanem szépen el van osztva egész évre.

2011. aug. 11. 10:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi ketten 210.000 forintból élünk, jelenleg 11 hetes a picurim odabenn, a 91. nap után meg tudjuk igényelni a családi adókedvezményt, így hamarosan + 10.000 bevételünk lesz.

Albérletben lakunk, az 40.000, forint + kb. 8000-9000 Ft a villany, nyáron 4000 körüli a gáz, télen ez 12.000, év végéig van egy áruhitelünk, ez 14.000, csak internet előfizetésünk van, az 2700, a víz az 3000 szokott lenni 2 havonta, a munkahelyem kst-zünk, az + havi 5000 fix kiadás, így összesen 85 e körül megy el albérlet+rezsi+egyéb kiadásokra.

A kajára rengeteget költünk, én sem értem, hó végére marad azért pénzünk, de nem dúskálunk.

2011. aug. 11. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!