21 éves létemre anyukám nem engedi meg, hogy a barátoméknál töltsem a hétvégét (ott alvással). Pedig már nem 1x voltam igy náluk. Meggyözö érveket adnátok?
félévesek leszünk barátommal mind a ketten 21 évesek vagyunk.
Még juliusban volt a születésnapja akkor is ott aludtam, most nyaraláson is együtt aludtunk..de most meg tök összevesztek velem h mit képtelek stb...:(
hehe, én sosem szexelek este, este alszom LOL :D
Bocs az offért.
Szóval költözz el, amint lehet, amúgy fogd magad bal láb, jobb láb és így tovább, egyszercsak ott leszel barátodnál. Miért mit tesznek? Kidobnak otthonról?
Elég nagy baj az, ha 21 éves korodra még nem játszottad le a szüleiddel a leválás csatáit... Már régen nem kellene engedélyt kérned erre, hiszen felnőtt vagy, és ez a magánéleted. Nem az érveket kellene keresgélned, mint egy tininek, hanem tudatosítani anyukádban, hogy felnőttél. Lehet, hogy anyagilag még függsz tőle, mert pl. tanulsz, stb. de ez nem lehet ok arra, hogy kislányként kezeljen. Ha nem érti meg, akkor pedig ideje kirepülnöd, mert ez hosszú távon neked nem tesz jót. Ha ebben a helyzetben is így kezel, akkor nem valószínű, hogy más téren felnőttként tekint rád...
Függetlenedj, ha kell, költözz el koleszba, vagy közös albérletbe barátokkal, mert így soha nem fogsz felnőni, az pedig árt az önbecsülésednek.
Szerintem azon gondolkodj el, anyukád miért nem engedi meg.
Többnyire az anyukák a legjobbat akarják a gyereküknek, és van pár év tapasztalat mögöttük.
Gondolom számodra is ismerős az az érzés, hogy vmit 16 évesen még teljesen máshogy láttál, mint a szüleid és most 21 éves korodra már úgy látod, mint ők.
Valószínű ezt a kérdést is máshogy fogod látni 30 évesen, vagy ha lányod lesz.
Beszéld meg vele mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!