Mit reagáljak erre? Úgy tesz, mintha semmi sem történt volna, de én nem tudom "lenyelni".
Amikor összejöttem volt barátommal, megismertem a haverjait. Az egyik srácnak a barátnője babát várt, velük szorosabb barátság fűződött, a szakítás után is tartottuk a kapcsolatot. Segítettem nekik ruhácskákkal, számítógéphez dolgokkal, stb, sosem kértem pénzt, mivel tudtam, hogy rossz anyagi helyzetben vannak. Mindig én mentem hozzájuk, 35 km-t utaztam, nem vártam el a lánytól, hogy a pici babával egy órát utazzon (35 km-re laknak tőlem).
Fél éve kezdődött a gond.
A srác elindult külföldre dolgozni, egy hónap múlva ment volna utána a lány és a pici. Azon a hétvégén volt a szülinapom, de mivel már előtte is beszélgettem a lánnyal a buliról és mondta, hogy nem tud majd eljönni, ne haragudjak, stb, ezért nem is mondtam még egyszer. Úgy gondolom, hogy ha a párom egy hónapra elmegy, akkor vele vagyok az utolsó éjszakán, és a fél éves gyermeket sem illik otthagyni.
Közben egészségügyi gondjaim akadtak, az orvos petefészekrák gyanúval küldözgetett mindenhova. Ezen felül állandóan tanulnom kellett, mivel májusban volt a záróvizsgám. Nagy vizsga volt, a gyakorlati és a szóbeli 12-12 órásak, míg az írásbelik 6 órásak voltak.
Nem értette meg, hogy kimerült vagyok, hogy nincs minden héten 700 Ft-om arra, hogy lemenjek, hogy lehet, hogy komoly bajom van, és muszáj tanulnom.
Elküldött a fenébe azzal, hogy lesz.arja a gondjaimat és húzzak a ...ba.
Engem bántott nagyon, de úgy gondoltam, hogy ha valaki ennyire megértő, akkor nem strapálom magam.
A gyerek apjával beszéltem egyszer, kiderült, hogy a lány megcsalta a párját a pasi unokatesójával.
Egészen tegnapig ennyi infóm volt róla, de tegnap kaptam tőle egy levelet, hogy majd tölt fel képeket a piciről, reméli, hogy megnézem, leírta a telefonszámát, valamint, hogy fent van a két legnagyobb közösségi oldalon. Ja és reméli, hogy párommal jól vagyunk.
Meg sem említette ami történt, hogy elküldött a fenébe, mikor gondjaim voltak, és nem fogadta el, hogy nekem is vannak nehezebb időszakaim.
Mit tegyek? Írjak neki? Mit?
Teljesen tanácstalan vagyok, a pici miatt aggódom, mert a gyerek apja szerint és szerintem is, a lány nem az anyák gyöngye. De nem tudom lenyelni, hogy olyan sz.emét módon viselkedett velem.
Kérlek adjatok tanácsot.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
22L
Jaja, én is jót szórakoztam a 2. válaszolón :) megnézném én magamnak mi lenne a gyakorlati megvalósulása ennek a hőzöngésnek :)
Egyébként szerintem felesleges bármit is írni. Hagyd szó nélkül és kész. Ha te világosan megmondtad annak idején mi a bajod, és miért nem mész el hozzá, és ezek után reagált úgy ahogy leírtad, akkor egy árva szót is kár rá vesztegetni, nem hogy még magyarázni a bizonyítványt. Minek? Aki nem tudja hogy milyen, és hogy viselkedik és mi illik és mi nem, annak kár magyarázni úgyse fogja megérteni.
A gyerek meg nem a te gondod. Foglalkozzon vele az apja. Te úgyse tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!