Ez már alkoholizmus?
Sziasztok.
Barátnőmmel féléve élünk együtt,nagyon szeretjük egymást,minden ok köztünk.
viszont aggódom érte,mert egy ideje napi szinten iszik alkoholt(általában sört).
amikor összejöttünk,tudtam,hogy szeret sörözni,amivel nincs semmi baj,én is szoktam.
de úgy gondoltam,csak alkalmi jelleggel,barátokkal stb.
viszont újabban már minden esténk ital mellett telik,sőt,amikor szabadnapos,akkor már délelőtt iszik.
mnunkából úgy jön ,hogy már hozza haza a sört estére.
én is megszoktam vele inni pár pohárral,de nem kívánom mindennap,de ha nem csatlakozom,ő akkor is,egyedül is megissza.
nem mondom,hogy mindig be is csíp,de egy este alatt simán megiszik 3-4 dobozzal.
szerintetek ez már durva vagy csak én aggódom túl?
köszi a segítséget.
nő létére ez elég fura és igen durva is
ülj le vele és mondd el neki h aggódsz érte és hogy vegyen ebből kicsit vissza...oké h nyár van,de azért több dobozzal 1 este alatt és rendszeresen is.
én is szeretem a sört,de csak az ízesítettet,de nem napi szinten,max ha nyaralunk,akkor oké...
az a helyzet,hogy zavar,és engem is egyre inkább bele akar vinni a napi sörözésbe.
hobbija van,de az is iszogatással jár(focizik)
Asztalifocizik?:)
Igen,sajna ez már jó uton halad az alkoholizmus felé!
Te pedig ha nem akarsz akkor ne menyj bele,ne igyál és akkor lehet,hogy kapcsol,hogy neki sem kellene!
Sürgősen tegyetek a dolog ellen valamit,mert később a ti pénzetek is a sörre fog elmenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!