Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 19 évesen felelőtl...

Szerintetek 19 évesen felelőtlenség kisbabát vállalni? 8 hónapja ismerem a párom.

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 10:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
36%

igen utolsó ez így van..de arra sincs garancia h évekig ismerkednek és utána együtt maradnak..sőt..

én azt mondom h ha késznek érzik magukat és nagyon szeretik egymást akkor miért ne????!!!én 21 évesen szültem...igaz nem sikerült a házasságom..de ha 5 é múlva találkoztam vna az akkori férjemmel és akkor szülök..akkor is szétmentünk vna.ezt előre nem lehet megmondani!!!!

2011. aug. 10. 10:44
 12/42 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem felelőtlenség,mert egyrészt nagyon fiatal vagy,másrészt 8 hónap egy kapcsolatban nem idő.Ennyi idő alatt nem lehettek biztosak abban,hogy együtt fogjátok leélni az életeteket.A gyerek inná meg a levét a felelőtlenségeteknek.Egy gyerek nagyon nagy felelősség,nem szabad egy élettel így játszani.Várjatok néhány évet és ha akkor is stabil lesz a kapcsolatotok és anyagilag is megengedhetitek,akkor az már más dolog,de most még nagyon korai.
2011. aug. 10. 10:45
 13/42 anonim ***** válasza:
73%
Felelőtlenség...Remélem még nincs útban a pici,csak tervben. 8hónapos kapcsolatban,akármilyen jó is legyen,még nem lehet babát vállalni.Előbb építsétek fel a jövőtöket,legyenek egzisztenciák és majd amikor elég stabil a helyzetetek akkor jöhet a baba!Ne vállaljatok felelőtlenül viszonylag friss kapcsolatba babát!
2011. aug. 10. 10:45
 14/42 anonim ***** válasza:
79%

Nem ajánlom. De csak mert sok olyan fiatal irományait olvasom itt, akik hozzád hasonló korban vállaltak babát, az esetek többségében az apa egy idő után besokallt és lelépett, aztán egyedül boldogulnak egy gyerekkel. Hiányzik nekik a fiatalságuk, bulizni mennének, de ott a gyerek, aki sokmindenben korlátozza őket.

Ne legyél felelőtlen!

2011. aug. 10. 10:48
 15/42 anonim ***** válasza:
67%
Pont most olvastam,hogy egy magyar sorozatszereplő 19 éves,4 hónapos terhes,és még fél éve sincs együtt az ürgével.
2011. aug. 10. 10:49
 16/42 anonim ***** válasza:
94%
Írj már valami konkrétumot kérdező? Hogy ez most csak egy ötlet, a te ötleted, közös ötlet, vagy már útban van, vagy valamit...
2011. aug. 10. 10:59
 17/42 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy is felelőtlenség..Biztos van házad,melód,a psid sosem hagy el,olyan sokat is éltél már,bizot anyukádék is örülnének neki,tényleg pont itt az ideje.
2011. aug. 10. 10:59
 18/42 anonim ***** válasza:
74%
10:44, garancia semmire nincs, de azért lássuk be, hogy ha már 5-6 éve együtt vannak, együtt is éltek már pár évet, és még mindig szeretik egymást és harmonikus a kapcsolat, akkor jó eséllyel betippelhető, hogy fel tudják együtt nevelni a gyereket.
2011. aug. 10. 11:00
 19/42 anonim ***** válasza:
70%
a 2. 10:43-as hogy gondolta hogy 32évesen?Az meg már túl késő a húszas évek közepén a legésszerűbb a gyerek.Pont ez a gond hogy először mindenkinek a karrier és aztán a család,és ez így nem jó semmilyen szempontból.De a 19 az még kevés.1éve jártad ki a középiskolát és a 8hónap is kevés.Lehet hogy most mind a ketten simán kitartanátok a másik mellett és bíztok is benne.De mi van ha mégsem?Egyedül maradsz a gyerekeddel?Rossz apa nélkül felnőni...
2011. aug. 10. 11:02
 20/42 anonim ***** válasza:
58%

Hát én nem értem, az emberek minek vártak 4-5 évet. A 8 hónap is tökéletesen elég, sőt még sok is. Csak az a baj, hogy már 19 éves vagy, mindjárt azután kellett volna a baba, hogy elkezdtél menstruálni!

19 évesen olyan hülye vagy, hogy arra nincsenek szavak. Én is szeretnék gyereket, de nem 19 évesen. Mégis miből tartanád el? Úgy gondolod, hogy ha 10 év múlva elhagyjátok egymást a párotokkal, akkor még ígyis 10 évig volt a gyerekkel, de ha csat 5 év múlva lenne, akkor még alig volt a gyerekkel? Mert úgyis vége lenne a kapcsolatnak, egy gyerek marha nagy felelősség, sok idegességgel jár, és ezt jobb esetben egymáson élitek ki, amit egyikőtök sem tolerálna sokáig.

Viszont 1 jó pont, hogy legalább eszedbe jutott megkérdezni.

2011. aug. 10. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!