Akinek viszonylag későn (20 éves kora után) lesz először kapcsolata, ők miért maradnak együtt évekig, esetleg házasságig?
Én 2 nap múlva leszek 24:) és még nem volt komoly kapcsolatom. Próbálkozások ugyan voltak, több olyan férfi is volt az életemben, akivel hónapokig találkozgattam, de végül nem jöttünk össze.
Mostanában elhatároztam, hogy ősztől többet fogok eljárni szórakozni, programokra, nyitottabb leszek. Remélem így megismerek valakit előbb-utóbb, ugyanis már nagyon vágyom egy kapcsolatra.
DE hozzáteszem, kizárt, hogy az első "igazi" pasimhoz menjek hozzá vagy évekig együtt legyünk. Nem akarom magamat ennyire elkötelezni.
A férjem 20 éves korában jött össze a párjával akivel 6 évig voltak együtt. Tökéletesen szörnyű kapcsolat volt. A lány utálta ezt minden nap közölte, elválasztotta a barátaitól, szóval igazán mérgező kapcsolat volt. De mivel a férjemnek addig még egy barátnője se volt úgy gondolta talán ez is jobb, mint a semmi. Aztán nagy nehezen szakított vele 6 év után. Utána megismert engem és mi úgy érzem tényleg passzolunk, én legalábbis nagyon szeretem és nem utálom :)
Lehet csak azért vannak együtt (na nem mindenki), mert nem tudják hogy létezik jobb, hogy annyira örülnek hogy valaki velük akar lenni, és ugye eddig senki más nem mutatott erre hajlandóságot, hogy félnek kilépni a kapcsolatból és újra egyedül lenni.
18évesen gondoltam csak el kellene kezdeni komolyan pasizni,addig nem volt senkim,plátoi szerelmeim voltak csak.
Az első fiummal 1hónapig jártam, a másodikkal most lessz 10éve:)megtaláltam az igazit bár nem igy terveztem.6éve a férjem és van egy kislányunk is.28N
Én 20 éves voltam mikor megismerkedtem a férjemmel. pár hónappal az ismerkedés után hozzá költöztem és meg is házasodtunk! ennek már 4,5 éve és minden a lehető legnagyobb rendben van. és van egy gyönyörű 1 hónapos kisfiunk. előtte nem voltak kapcsolataim (max. 1-2 hónap, de ebből nem volt nemi kapcsolat, ráadásul ezidő alatt az illetővel, alig találkoztam). a lényeg, hogy én vártam arra a férfira, aki megközelitőleg megfelel az elvárásaimnak! igy is lett és nagyon úgy néz ki, hogy együtt fogunk megöregedni! :) pedig, annak idején a bnők mind piszkáltak, hogy miért nincs pasim. hát itt az eredmény... én egy boldog házasságban élek, most már egy gyermekkel együtt, ők meg még mindig egyik fiúról a másikra szállnak, már ha éppen akad valaki!
A lényeg, válasz a kérdésedre: szerintem azért, mert ők megfontoltan mennek bele egy párkapcsolatba, nem pedig, csak a felszines dolgok miatt! legalábbis az én esetemben, én komoly kapcsolatot akartam, nem pedig 1-2 hetes tingli-tanglikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!