Ha másnak sikerül akkor nekem miért nem?
Tudom, hogy hülyeség ezen gondolkozni de már tényleg zavar. Az összes barátnőmnek van már barátja (oké, nem olyan komoly de egyszer el kell kezdeni és legalább mondhatják egymásnak, hogy szeretlek :D) csak nekem nem. Pedig nem vagyok csúnya, de szép sem. Átlagosnak mondanám magam. Igaz h nem mutogatom magam meg ilyenek de én úgy gondolom h általában kedves vagyok. És tudok jófej is lenni. Volt már 1-2 olyan fiú aki szeretett volna összejönni velem de azok olyanok is voltak. Nem szoktam keresgélni mert szerintem az úgyis magától fog jönni majd egyszer. De nem hiszem el, hogy a barátnőim közül csak pont én vagyok ilyen. Mindenki összejön mindenkivel...van olyan akinek már több is volt (mondjuk azokra nem vagyok irigy...). Miért csak én vagyok ilyen? Lehet, hogy azért mert nem hagyom magam?
14/L
Hát nem vagy egyedül! De hidd el, inkább várj egy kicsit minthogy, egy nagy k**vának tartsanak! És szerintem ne kezdj a már szinte felnőtt pasikkal!(17-18-tól felfelé)
Majd rád talál a szerelem!
(:
ahhoz neked is tenni kell valamit
ha azt látják rajtad hogy ez zárkózott befelé forduló lány vagy nem fognak közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!