Miben tudnék segíteni neki? Mit lehet tenni ilyen helyzetben? 12/L
A nővéremet megerőszakolták egy szórakozó helyen, azóta nagyon depressziós, a szüleim feljelentést tettek, de nagyon megviseli ez az ügy.
Azóta folyamatosan rémálmai vannak, és néha napközben rájön a hányinger, és mindennap sokat sír.
Hogyan tudnék neki egy kis örömöt szerezni?
Arra gondoltam ,hogy veszek neki a zsebpénzemből egy szép könyvet, ezzel tudnék neki egy kis örömöt szerezni?
Aranyos vagy, jó ötlet a könyv.
Ezen kívül próbálj hatni a szüleidre, hogy vigyék pszichológusnoz a nővéredet.
Nagyon sajnálom szegényt! :(
Szerintem is jó a könyv, de amit a könyv is, kisállat is jelent: lekötni a figyelmét.
Egyszerűen menjetek el sétálni, hallgassatok együtt zenét, beszélgessetek. Nem kell feltétlen arról. Ha nagyon nem megy, akkor kérj tőle tanácsot, segítséget smink, ilyesmik, szidjátok az egyik hülye együttest, éreztesd vele, hogy számít, amit mond és gondol. Menjetek el sportolni (valami csoportos-páros) röpi, pingpong, az elég jó stresszoldó. Próbáld meg minél kevesebb időre egyedül hagyni, mert én úgy gondolom, ezt magában nem tudja senki se feldolgozni, így mindenképp szakember (pszichológus) segítségét kellene kérnie.
A kiscicának is biztos nagyon örülne, de a legjobb az lenne, ha tudatnád vele, hogy a tesójára mindig számíthat és hogy szereted!
Egyébként nagyon jó tesó vagy, aranyos tőled! :)
Beszélgettem a nővéremmel attól fél ,hogy a barátja elfogja hagyni amikor megtudja hogy nem vele vesztette el szüzességét(a barátja horvátországban nyaral a családjával) meg nagyon haragszik magára mert mielőtt elment volna arra a szórakozó helyre apával nagyon összevesztek mert apa nem akarta elengedni őt oda olyat mondott ,hogy lehet meg is érdemelte ezt.
Anyának majd mondom hogy fogadjunk be egy kiscicát terápiás céllal a nővéremnek. :)
A könyvnek nagyon örült.
Megkérdezhetem milyen könyvet vettél? Nagyon kedves tőled hogy próbálod felvidítani a nővéredet.
Egyáltalán nem az ő hibája volt egyszerűen senkinek sincs ilyenhez joga.
Az alexandra kiadótól: 1000 állatkölyök című albumot.
A szüleim holnap viszik őt egy pszichológushoz.
Remélem a barátja nem fogja el hagyni mert ettől fél most a legjobban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!