Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is "elszáll" ha megkérik...

Más is "elszáll" ha megkérik a kezét? A féltestvérem teljesen elviselhetetlen lett.

Figyelt kérdés

A féltestvérem 38 éves, és összejött egy 2-szer elvált, 4 gyerekes apával. Együtt élnek 2 éve, és a pasi megkérte a kezét. Azelőtt a tesóm teljesen normális volt, együttérző, szerény, de mióta ez megtörtént, olyan lett mint aki elszállt. Okoskodik, mindent jobban tud mint más, ha van valami akkor "majd ő megmondja a frankót". A lánykérés egy szombaton volt, és hétfőn már ment intézni az esküvőt. 2 hónap múlva lesz a lagzi.

Más is megváltozott?

2011. aug. 8. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Édesapa és édesanya 35 évesek voltak, amikor eljegyezték egymást. Édesanya egyáltalán nem csúnya és nem is síkhülye.

Amúgy, engem 19 évesen jegyeztek el, nincs még másfél hónapja. Azóta ritka nagy késztetést érzek, hogy főzzek, takarítsak, mossak, és igen, hogy mindig mindent jobban tudjak.... Nem tudom miért van, de ez van.

2011. aug. 8. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Ráadásul a vőlegény egy elég link alak: mindene a bulizás, van hogy elmegy vidékre 3-4 napra, a tesóm meg addig otthon ül. Alig dolgozik, pecázik, vadászik, múltkor részegen úgy elesett hogy eltört a karja.

na ne mondja már senki, hogy az normális aki ilyen férfihoz hozzá megy.

2011. aug. 8. 14:27
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Hát lehet,hogy tényleg szimplán csak boldog, hogy végre megkérték:) Hagyd rá...

Amúgy meg én is kikérem a magamnak és a 30-asok nevében is, nem érzem magam egyáltalán vénnek, sőt most vagyok a legboldogabb én pl. nem lennék még egyszer újra 20 éves.

32/N (ja és anyuka és férjezett:)

2011. aug. 8. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Emberfüggő.

Én pl. nem szálltam el, sokan kérdezik poénból, "na, mikor kéri meg a kezem?" (már 5 éve együtt vagyunk) és akkor mondom nekik, hogy már rég megvolt. :D

Nekem nem lett ettől jobb a kapcsolatom, persze jól esett, de semmi extra.

21/L (28/F)

2011. aug. 8. 20:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Hat ez komoly...

orul annak h elért valamit az eletben, amit más esetleg nem fog?

Most nem azért, de nekem pl. nem az az életcélom, h férjhezmenjek... konkrétan nem is akarok soha férjhez menni.

Másrészt, aki hozzamegy egy ilyen lúzerhez, az olyan is. Nem akarom a falra festeni az ördögöt, de szerintem mocskos nagyot fog koppanni a nö. Ùgy tünik bárkihez hozzámenne, csak valaki vegye már el... gáz.

2012. ápr. 6. 08:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett velük? Gondolom szült gyorsan, bár túl öreg volt ahhoz is. A pasi meg elhagyta, mint a többi feleségét.
2016. nov. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!