MIért vagyok ennyire érzékeny?
Figyelt kérdés
Mostanában annyira érzékeny vagyok..képes vagyok bármin elpitxeredni, hamarabb felkapom a vizet, minden rosszul esik, ami igazából nem esne rosszul(ismerem magam)....
Fogamzásgátlótól lehet?Vagy mi az oka?
2011. aug. 8. 13:06
1/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de én nekem ilyen a természetem. 1 rossz szó, vagy ha egy kicsit magasabb hangnemben szólnak hozzám, sirok.
2/6 anonim válasza:
nem lehet, hogy meg fog jönni? én akkor szoktam ilyen lenni általában. nem tudom, hogy a fogamzás gátló miatt lehet-e mert én még nem szedek..
3/6 A kérdező kommentje:
Nem fog megjönni, csak akkor ha eltávolítom a fogamzásgátlómat:D nekem nem ilyen a természetem. most könnybe lábad a szemem minden szartól...alapból meg kb fél évente 4x sírok, és akkor is csak nagyon nyomós indokkal...
2011. aug. 8. 16:23
4/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Én ezért hagytam abba a fogamzásgátlót. Amikor szedtem épp gyakorlaton voltam és egyszerűen rámjött a sírhatnék és nem tudtam abbahagyni. Aztán a suliban is. És nem csak sírtam zokogtam ok nélkül, mint egy óvodás. Baromi ciki volt. A gyógyszer abbahagyása után nem volt ilyen bajom, de persze még mindig érzékeny vagyok és néha nehéz visszafogni, hogy ne sírjak.
De lehet, más miatt is.. Fáradtság, depresszió, betegség..
5/6 anonim válasza:
bocsi ha ezt kérdezem de mennyi idős vagy?
6/6 A kérdező kommentje:
19:)
2011. aug. 14. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!