Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másoknak is nagyon konzervatív...

Másoknak is nagyon konzervatívak a nagymamái, édesapjuk?

Figyelt kérdés

Merthogy, nálunk az az elképzelésük, hogy nekem még nem kell barát (még ráérek ezzel, és majd úgy is nekik kell előbb tetszen), de ha már megvan a barátom (komoly kapcsolat, vele voltam előszőr úgy), akkor nem aluhatunk együtt(mikor nálunk jön külön ágyban kell aludjon, és nem hülyéskedhetünk egymással, mert azt nem szabad), nem feküdhetünk le egymással csak az esküvő után.

És még sorolhatnám tovább a dolgokat.

23 lány.

2011. aug. 7. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

> Merthogy, nálunk az az elképzelésük

Sz*rni rá!

2011. aug. 7. 17:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Én megértem egyfelől őket.

De tudhatnák, hogy nem vagyok olyan, aki minden héten más fiúval fekszik össze.

A barátommal már 3 éve vegyunk együtt és apum a mai napig nem engedi, hogy együtt aludjunk, ha hozzánk jön látogatóba. Ő volt az első akivel lefeküdtem ( 8 hónap után), de csak anyumnak mondtam el, mivel a többieknek nem lehet.

Egyelőre kb. még egy évig itthon kell laknom, de már sokszor nem bírom nagymamámat és apumat

2011. aug. 7. 17:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyáltalán nem így megy.

Én mindjárt 24 leszek és nem volt még normálisabb, említésre méltó kapcsolatom. Próbálkozások ugyan voltak, de azok felejtősek...

Az egész családom már alig várja, hogy legyen egy helyes, jófej pasim, akivel utazgathatok, moziba járhatok és szórakozhatok. A nagyszüleim főleg lazák, állandóan mondják, hogy menjek bulizni (persze a tanulás, munka mellett), vegyek fel csinos ruhákat, ismerkedjek stb. Nagyon fiatalosak.

Mondjuk ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy 75-80 éves létükre ők maguk is elég aktív társasági életet élnek.

A házasság még nem fordult meg a fejükben, mármint velem kapcsolatban. Tudják, hogy ahhoz még komolytalan vagyok és nem vágyom rá egyelőre.

2011. aug. 7. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:

4 éve vagyok együtt a párommal, a minap kérdezte meg nagymamám, hogy mi van akkor amikor a párom jön hozzám (más városban vagyunk egyetemisták) hiszen csak egy ágyam van. Olyankor a párom ugye a földön alszik? Erre azt válaszoltam IGEN...most minek zaklassam ezzel:)

A párom nagymamájánál is voltunk a nyáron, ő egy mélyen vallásos asszony (úgy is él, a tettei meg minden...) Tudtuk előre, hogy itt külön alvás lesz. Végül úgy aludtunk külön, hogy ő a középső szobában aludt, a párom meg én külön-külön a szélső szobában:D

Nekem anyukám is konzervatív (hiszen nagymamám nevelte) a párom anyukája viszont nem...

Én úgy vagyok a játék szabályokat betartom, hiszen akinek a házában vagyok annak a szabályai érvényesek. Viszont házon kívül nem szabhatják meg, hogy együtt alszom-e a párommal vagy sem...

21-L

2011. aug. 12. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálunk anyámék konzervatívak....Főleg anyám.Tudatlan,tapasztalatlan mindenben. Akkora volt köztünk a generációs szakadék, hogy inkább jobb,ha nem tud rólam semmit.Szerencsére el is költözött tőlem,de amíg otthon laktam szó se lehetett volna arról,hogy én pasizzak,vagy hogy bárkit is hazahozzak.Amikor nagyon szerelmes voltam hazugságokkal megoldottam 1-2 bulit,meg pl elszöktem a szerelmemhez messzire 16 évesen :-)

Már lassan 25 leszek,anyámnak nem számolok be semmiről.Egy barátomról tud,akivel már rég nem járok aztán ennyi....

2011. aug. 12. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
jaj szóval én költöztem el anyáméktól :D nem ők tőlem!
2011. aug. 12. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!