Miért érzem úgy hogy a tesómat jobban szereti?
Nálunk is a mamám a nővéremet sztárolja... Mert ő a legelső unoka a családban!
Volt olyan h délelött lementem hozzá kérni 200FT-ot strand belépőre,nyavalygott h jaj nincs pénze,meg mit tudomén...még én éreztem szarul magam... tesóm ugyanaz nap lement és kért tőle 3000Ft-t vmi felsőre szó nélkül megkapta... Vicces,nem?
Szia!Nalunk is hasonlo a helyzet mint amit az elozo hozzaszolo irt!
A mamam a noveremet szereti a legjobban mert elso unoka(en vagyok a masodik,gondolom fiut vart volna lany helyett azert nem vagyok a favorit)
Mar volt balhe otthon belole mert a tesoimmal annyira kiakadtunk h a szuleim beszeltek vele.Akkor volt is balhe meg mosoly szunet,de azota is ugyanugy megy a dolog,nem valtozott semmi.
Sot azert is mindig kaptam a fejmosast mert en csinos vagyok es mindig voltak fiu barataim,udvarloim a noverem viszont molett es nem igazan ad magara.Mama szerint en szedtem el a noverem elol a fiukat!
Most a nyaron mentem ferjhez,most vagyok 28 hetes terhes,ugy latom orul neki h dedmama lesz de nem sokszor erdeklodik irantam.Komolyan mondom a ferjemet jobban szereti mint engem.
Szoval nyugi,nalunk sem jobb a helyzet!
Tudod nekem csak az faj h en minden heten 2-szer is felhivtam oket(most kulfoldon elunk) stb..a noveremnek ez nem szokasa.
Kitartas!Megszokni nem lehet legfeljebb valamilyen szinten toleralni.Ha a szuleiddel amugy jo a kapcsolatod akkor nem is fogod annyira erezni.Nekem is ez a szerencsem.
Óó. nálunk ugyanez a helyzet. Az tesómat azért bírják jobban, mert farka van, nekem meg nem.
Nem bánom, nekem csak jobb lesz : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!