Kezdjek el veszekedni vagy hagyjam a dolgot? Bővebben lent.
Mondd, hogy jól értem, hogy a lakás attól még a Te neveden vagy, hogy jelenleg nem vagy oda bejelentve??? És én is csak el vagyok képedve, hogy a férjed mit hisztizik, hogy menni akarsz az önkormányzathoz bejelentkezni??? Mivaaan??
Ezek után határozottan úgy gondolom, hogy ez a férfi tényleg semmibe vesz, és elgondolkodnék én is azon, amit az egyik nem sokkal előttem válaszoló írt, hogy talán ki is akarnak túrni?!? Hisz mindent a családért, amibe Téged egyáltalán nem tartanak belevalónak, ahogy írod...
Keress egy ügyvédet, beszéljétek át ezt a lakás dolgot, még ha most hirtelen nem is akarsz válni... bár hogy őszinte legyek, én meggondolnám erősen.. Tényleg sok más férfi van, aki örülne egy normális nőnek..
Kitartást!
Nem azért de tényleg szeret téged a férjed? Amúgy minden rendben veletek? Mert elég brutálisan félre lehet nevelve..
Én a helyedbe megmutatném neki a válaszokat.
"Ők is tudják hogy ez bunkóság ezért sumákolnak."
Pontosan!!!
Hát hihetetlen milyen emberek vannak..
Én nem hagynám magam, ha össze is kéne vesznem mindenkivel, de akkor se hagynám. Anyós meg mit ugrál azzal, hogy ő a kezes? kit érdekel? Lehet még meg is fenyegetném, hogy nem fizetem a hitelt aztán tényleg kezeskedhet...
Sógornőd se lehet valami tiszta, az a minimum, hogy megkérdem lehetnék-e eddig és eddig, aztán ha rábólintanak akkor megyek, de akkor se üres kézzel. El tudom képzelni, most úgy éldegél ott nálatok mint valami svédasztalos szállodában..hűtőben ott a kaja, ingyen van minden, él mint hal a vízben..na adnák én neki. Tényleg lépj valamit mert így nagyon ki fogsz készülni, ha mindig csak tűröd. Sok szerencsét!
A kezeskedésről még annyi jutott eszembe, hogy attól, hogy anyósodék a kezesek, de Te fizeted a részleteket, még örülhetnek, hogy a fia ennyivel kap egy fél lakást úgy, hogy semmit nem fizet bele (sem a férjed, sem anyósodék), csak aláírta, hogy feleségül vesz...
Kíváncsi lennék én is, miként reagálna, ha odabiggyesztenéd neki, hogy oké, akkor mostantól nem fizetsz, legyen értelme, hogy a kezesetek lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!