Kezdjek el veszekedni vagy hagyjam a dolgot? Bővebben lent.
tudod, már rájöttem: sokkal nehezebb később kapálódzni hogy na most már elég,mint a legelején lefektetni a szabályokat: eddig és ne tovább...
A férjedre meg üvölts rá: két napról volt szó, nem érted? Mit nem lehet ezen megérteni?
Azt oszt kész... amúgy van egy sejtésem, hogy azért csinál ebből ekkora balhét hogy te minél hamarabb megtörj: hogy ne akarj balhézni! Én már csak ezért is balhéznék! Nehogy már az legyen amit ő akar! Aztán ha pufgfognak, puffogjanak, anyóssal is közölheted magasabb hangszínen, hogy most már elég legyen a sz@rdobálásból, mert csak két napról volt szó, meg különben is ha már itt tartunk, te is tudnál dobálózni sz@rral, de te tudod: hogy aki sz@rral hadonászik, sz@ros lészen... nem kell cicomázni, így mondd a képébe!
De persze előtte döntsd el:
1. kinek akarsz megfelelni? Másoknak vagy magadnak?
2. Meddig vagy hajlandó elmenni a párodért?
3. Meddig hagyod hogy mások mondják meg mit tegyél?
4. meddig hagyod hogy a családja ennyire befolyásolja a kettőtök kapcsolatát?
5. nem lenn-e jobb mihamarabb kiszállni ebből a kapcsolatból?
09:41 vagyok
A te neved van a lakás? Ha férjed nem dolgozik, gondolom te is fizeted. Na ha nem dolgozik, otthon se segít, meg ilyen szemét veled a családja javára, szerintem ideje neki ultimátumot adni. Legalábbis én ezt tenném.
1. A lakás az én nevem van (a szülei a kezesek, kit érdekel, ha fizeted a lakást)
2. következő feltételekkel lehet ide jönni a rokonoknak: .....
3. besegítesz a házimunkában: ......
Ha nem, szívesen kölcsön adom a bőröndöm még átpakolsz a testvéredhez, vagy anyukádhoz.
Szerintem még most állj a sarkadra, amíg nem késő.
Nálunk a nagynéném és nagymamám rángatták bele így anyumat minden hülyeségbe. Mert a jó testvér így, a jó testvér úgy.... milyen testvér aki nem segít. Anyum még a saját házára is vett fel nekik hitelt, amit persze nem fizetnek. Munkanélküli lett, ő sem tudja fizetni. Viszi a bank...
Szóval légy észnél nagyon!
amúgy szerintem eléggé butácska vagy, mert az alapvető dolog, hogy ha már felveszek hitelt, hoyg akkor a tulajdonlapon én is szerepeljek rajta, nem később mint a hitelszerződés kezdeténél! Sőt én azt is meg mertem volna a helyedbe lépni, hogy papíron szerződésben leírni, hogy ha borultok (=szétmentek) ,akkor a befizetett összeg arányában osztoztok a lakáson! Azt viszont meg vissza lehet keresni, és egyértelmű!
Azt hogy az anyósodék belepofáznak neked, arról te tehetsz! Állj a sarkadra és mondd meg nekik hogy nem tartozol hálával azért, mert a férjed nem fizet a hitelbe semmit, és tulajdonképpen ha a pici fiacskájuk rendesen fizetne akkor nem kellett volna kezeskedniük. AMúgy miért nem a férjed lett a kezes?
"Most mondtam a férjemnek, hogy jövő héten elmegyek bejelentkezni, de nem tetszett neki a dolog."
Mi van???? Mi az hogy nem tetszett neki hogy bejelentkezel abba a lakásba ahová több millát toltál és ott laksz??????
Még elmerült bennem az, hogy nem akarnak téged onnan kitúrni??? Kikészíteni hogy lelépj, persze hagyj ott mindent - elvégre be sem vagy jelentkezve.
Beszélni kéne egy ügyvéddel titokban, utána komolyan megfontolni a lelépést, mert ha ott leszel hogy lóg egy csecsemő a ciciden, a másikat altatnád, a kiccalád meg beállít kéretlenül, akkor nehezebben ugrálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!