Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak ilyenkor a barátok?

Hol vannak ilyenkor a barátok?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy amikor szügségem lenne egy baráti beszélgetésre,pár tanácsra,vagy arra,h.valaki csak meghallgasson,akkor senki nincs itt mellettem,senki nem kiváncsi rám,pedig állítolag vannak barátaim....
2011. aug. 6. 21:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Barátság!Igen érdekes fogalom,ha lenne egy kérdés hogy milyen barátnak érzed magad,és mondjuk 1-től 10-ig pontozd magad,tuti,hogy mindenki 7-esnél jobbra értékelné magát.És úgye most kiderűl,hogy nem!

Rohadt sz.r érzés,nem azt várom egy baráttól ,hogy oldja meg helyettem a problémáim,csak azt,hogy velem együtt örüljön!

2011. aug. 6. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, mi tartozik bele a barátságba, de én biztos nem mondanám el senkinek semmilyen problémámat. (Ez alól kivétel az orvos, ha olyan problémám van.) Viszont bárkit hajlandó vagyok meghallgatni, csak esélyes, hogy nem tudok mit kezdeni a problémájával. (Kivéve ha az valami technikai dolog, amire tudom a megoldást.)
2011. aug. 6. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ó! Hányszor felmerült már bennem is ez a kérdés!

És milyen igaz az a mondás, hogy "bajban ismerszik meg az igaz barát"

Nekem csak az érdekkapcsolatok jutottak, pedig hogy mondták, hogy mekkora barátok vagyunk. Aztán mikor szükségem lett volna rájuk egy pillanat alatt tűntek el ezek a "barátok".

2011. aug. 6. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!