Hol vannak ilyenkor a barátok?
Tipikus..
ezer velem egykorú ember van a faluban, és én mégis sokkal jobban megbízom, és sokkal jobban elbeszélgetek az internetes barátaimmal, akik a világ másik végén laknak.
Nem tudom, hány éves vagy, meg ilyenek, de ha gondolod, írj privit, én szívesen meghallgatlak, még ha nem is vagyok ott veled. :) 14/l
Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!
Én nem azért írtam,hogy most jól kipanaszkodhassam ,hogy az állítolagos barátaim sza.nak rám,csak annyira rossz érzés,hogy Én bármit megteszek nekik,ők nem értelik,hiszen most nem velük,hanem idegenekkel beszélgetek!
23/L
21:30nak üzenem hogy ez velem is így van :D a legjobb barátnőm szó szerint az ország másik végében lakik.
Amúgy velem is ugyanez van. Pár napig elvagyunk ígyszeretlek, úgyszeretlek, tökjó barátok vagyunk meg minden. 3-4 nap után le se vagyok szarva. Az egyik barátnőmmel vagy 2 hete minden nap kijártam most meg vissza se ír, ha meg elmegyek hogy nincs-e kedve kijönni nemjön. Hát én meg nem fogok senki után menni. Így járt. Most éppen a többi "barátjával" van és valószínű, hogy engem beszélnek ki :). De engem már nem érdekel. Vannak netes barátaim. Szerintem te is kereshetsz valakit akivel tudsz beszélgetni akár neten keresztül is. Tudom, hogy nem adja át az egészet de több mint szerintem jó.
Egy percig nem kell azon elgondolkoznom,hogy Ők számíthatak-e rám,természetes!!!
Soha nem erőltetem magam senkire,ha kérdezik a véleményem elmondom,nem szivesen osztogatok tanácsokat,mert mi van ha nekik nem jön be?
Rám lehet számítani,csak ezt Ők nem értékelik,de nem is kell!
Az Én elvem inkább adok,mint kapjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!