Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a lányommal?...

Mit csináljak a lányommal? Menstruációja van És ilyenkor teljesen bekattan 3 napra, üvölt, mindenkinek beszól, bunkó. sír csapkod.18 éves.

Figyelt kérdés
Különben nagyon aranyos lány, igaz nagy szája van.. de ez már türhetetlen. Köszönöm a válaszokat! 43N
2011. aug. 6. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
FromOz tuti pasi :D:D
2011. aug. 6. 16:20
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy a magneb6 femina nem tesz semmi csodát, csak elhiszitek... -.-''

Kérdező: fogamzásgátló vagy türelem.

2011. aug. 6. 16:21
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Mint anya, nem turnem el viselkedeset, ha verzik ha nem. Ez egy termeszetes noi dolog, hozza kell szokjon. Majd meg a kovetkezo 30 evben is ezt a kifogast hasznalja majd, hogy bekattan, mert hat no? A csaladi eletet nem tenne tonkre, az biztos, ha tini ha nem.
2011. aug. 6. 16:28
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Fromoz: attól, hogy te húdejól viseled, mások még nem. Én pl hiába fogom vissza magam, így is sík ideg vagyok olyankor.
2011. aug. 6. 16:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez a magneb6 femina mennnyibe kerül? És ez gyógyszer vagy pezsgőtabletta? Igen volt olyan hogy a lányom összehányt mindent és úgy fájt a hasa hogy az apja kellett a kezébe vinnie a kórházig.
2011. aug. 6. 16:36
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
a lányodnak ideje elmenni nőgyógyászhoz és kezeltetni a problémáját, mert ez nem fog működni íy, sem a suliban, de pláne nem egy munkahelyen
2011. aug. 6. 16:55
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
A MagneB6 Femina pezsgőtabletta és 1000-1200 Ft körül kapható a gyógyszertárakba! De amit utólag leírtál tüneteket, szerintem kicsit kemények, kétlem, hogy enyhítené is. A Ti és az Ő érdekében is vigyétek el orvoshoz/nőgyógyászhoz, Ő tudni fogja, hogy mi kell neki.
2011. aug. 6. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

nekem volt hogy 3 napig itthon kellet maradnom mikor mensiztem mert beértem suliba busszal és már jöhettem haza mert tiszta vér volt a nadrágom, előre rettegtem mi lesz, sírtam. Fogamzásgátlót szedek, gíy már nem olyan erős hálistennek de ilyenkor is néha feszült vagyok, nem szeretem ha hozzám érnek, jobb szeretek itthon maradni inkább.

Népművészet tanárom mondta anno hogy nem hiába kell megmenteni a mesében a hercegnőt a sárkánytól. (szűzet a sárkánytól, ami a zodiákusban ugyanarra az időpontra esik) merthogy az a nő kettőségét mutatja... az a bizonyos házi sárkány...

2011. aug. 10. 11:40
 19/19 Aranyhíd válasza:
48%
Premenstruációs szindróma, nem azonos a sima menstruáció előtti tünetekkel. Természetgyógyászati, alternatív módon kezelve meg lehet szüntetni, gyógyszerekkel csak elnyomni. Részleteket magánba szívesen adok! Üdv.
2013. máj. 23. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!