Engednétek, hogy 18 éves lányotokhoz odaköltözzön a barátja mert összeveszett az anyjáékkal?
Figyelt kérdés
Elöre mondom, én olyan anya vagyok aki mindent megbeszél a lányával, fél éve járnak, engedtem neki, most elöször 2 honapja hogy esetleg néha ott aludjon, megbesszéltünk mindent, kiirattauk a gyogyszet is, de az hogy most összeveszett a szüleivel a 20 éves srác???!!! Ez már nem tetszik, ti mit mondanátok, probáltam mondani a lányomnak, béküljön ki a szüleivel a srác beszéljen vele, per pillanat nem jo ötlet , hát én meg még nem vagyok ráhangolva hogy a 18 éves lányommal együtt itthon lakjon, én vagyok rossz anya? Mit csináljak? 40 éves vagyok nem vagyok elmaradott, de azért ez nem jo igy !!!2009. ápr. 9. 22:14
11/30 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire kölcsönös az ott lakás.
Az nem gond, hogy meg akarják egymást ismerni. Igaz elég "kényelmetlen", ha a szülői házban akarják ezt. De azt NEM VÁRHATJA EL senki, hogy te tartsd el őt. Ha hozzájárul korrekt módon a dolgokhoz, akkor esetleg lehet "hagyni", de akkor sem a végtelenségig.
Amúgy a srácnak vannak szülei, én pl. velük beszélnék ezekről a dolgokról... Lehet, hogy csak "kamu" az összeveszés...
12/30 A kérdező kommentje:
Igen volt egy ultimátum, de csak a lányom felé, megyünk 2 napra el / lehet jo ez igy / ö marad itthon vele, maradhat nem tiltom, de nem hiszem hogy végleg kéne igy !! Nehéz higgyétek, el 15-20 éve én mondtam anyámék milyenek, de meg sem közelitették a mostani fiatalok viselkedését, én mondtam jo anya leszek, de annak is tartaom magam.
2009. ápr. 9. 22:46
13/30 A kérdező kommentje:
Rendben lenne ha idösebbek lennének és keresnének !!!
De valahol sajnálom is nem tud besegiteni hiszen egyetemre jár, de ez csak nem jo igy !
2009. ápr. 9. 22:48
14/30 A kérdező kommentje:
Sajna nem kamu az összeveszés, mert pont egyik legjobbb barátunk az ö anyjának testvére!
2009. ápr. 9. 22:53
15/30 anonim válasza:
Le kell ültetned a két fiatalt, és megbeszélni velük (nem vitatkozni!) nyíltan és őszintén ezt a dolgot. Hallgasd meg őket, amiben a józan eszed engedi, engedj, amihez határozottan ragaszkodsz, ahhoz ragaszkodj! Fogadjátok el kölcsönösen egymás véleményét. Szerintem meg lehet ezt beszélni, de így nem, hogy a lányoddal üzengetsz. Fel kell vállalnod, hogy téged ez a helyzet zavar, és szép nyugodtan elmondani nekik, úgy, hogy ne romoljon meg a viszonyotok.
16/30 anonim válasza:
A lányod végül is felnőtt, nincs abban semmi rossz, ha a barátja is nálatok lakik. Tulajdonképpen mit ért az alatt a srác, hogy összeveszett az anyjáékkal? Kidobták otthonról? Vagy csak veszekednek vele valami miatt, amivel nem értenek egyet, és ezért a srácnak kényelmetlen hazamennie? Valami pénzt csak kap azért otthonról? Egy tányérnyival többet főzni nem nagy kiadás, de azért a ruházkodását, tanulmányait stb. a szüleinek illene kifizetni, nem neked. A helyedben felhívnám a szülőket, hogy mégis mi a helyzet.
17/30 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van de ezt már lányommal megbeszéltük, nem lesz ez igy jo dolgot, de ennnyibe is maradt, lehet a fiuval is kéne beszélnem, lehet iyg lesz, lassan jönnek haza mert barátoknál föznek bográcsba , ha nem válaszolok, holnapl 7 orátol mnkahelyen elérhetö vok és irok mindenkinek, csak adjatok tanácsot :(
2009. ápr. 9. 23:02
18/30 A kérdező kommentje:
23.00
Egy emberrel több nem oszt nem szoroz, de lehet még is !!!
Anyjáékat majd lehet felhivom, meg van a szám, eljön majd az idö !!!
2009. ápr. 9. 23:05
19/30 A kérdező kommentje:
Na minden hozzászolást szeretnék megválaszolni, de jönnek a gyerekek, holnap fojtathatjuk
2009. ápr. 9. 23:07
20/30 anonim válasza:
Én a srác szüleivel beszélnék. azért álljon már meg a menet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!