Hogyan lehet kideríteni, hogy a férj megcsalja-e a feleségét?
Miért jó neki, ha tudja, hogy megcsalja? Mazoista?
Ha nem jó a kapcsolatuk, nem boldog, akkor váljon el, ha boldog akkor meg nem tökmindegy?
És miért nem beszélgetnek a gondokról, kapcsolatról? A férfi nem akar beszélni, vagy egyikük sem?
Miből gondolod hogy nem szereti a barátnődet?
Amúgy szerintem érzi egy nő ha megcsalják. Vannak olyan jelek amik egyértelműek. Ez olyan megérzés.
Gyanús lehet ha sokat telefonál, vannak titkai, nem érdeklik egyántalán az otthoni dolgok, kimaradozik, furcsán viselkedik stb.
én most le leszek pontozva, de csináltam ilyet...Nem bíztam a páromban.
Létrehoztam egy fals e-mail címet egy fals névvel, és elkezdtem írogatni neki, mintha egy régi ismerős, vagy egy ismerős ismerőse lennék. ilyen dolgokat, hogy:
hát épp nagyon magányos vagyok, meg hallottam te sem vagy valami jóban, esetleg talizhatnánk...
szinte mindent meglehet tudni ilyen esetben, habár ha nincs semmi, és kiderül azt soha nem fogja tudni megbocsátani.
Az enyém is megtudta, én elmondtam neki végülis, nem bírtam magammal, sajnos belebukott...
De akármi is van soha ne felejtsd el: ez egy fikció. Lehet az első jöttmenttel elmenne, de ha soha nincs jelentkező, lehet soha eszébe sem jutna. Biztos, hogy a barátnőd tudni akarja?
Inkább a kapcsolat helyrehozásával kéne kezdeni kísérletezni...
Aztán ha nagyon nem működik együtt, jöhetnek a "végső megoldások"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!