Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a fodásza egyben...

Akinek a fodásza egyben rokona/ismerőse is, az elszokott menni háshoz is hajat csináltatni?

Figyelt kérdés

ha igen,akkor nem szokott sértődés lenni??

Nekem nagyon nem venné jó néven a fodrász rokonom ha máshoz is eljárnék.egyszer magamnak szárítottam be a hajam,és olyan jól sikerült,hogy nem akarta elhinni,hogy nem voltam másnál..!és láttam rajta,hogy nem esett jól neki. ezek után nem tudom,hogy mondhatnám neki,hogy elmennék néha máshoz is.

2011. aug. 5. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

nekem van fodrász rokonom és kereszt"testvérem" is, de egyikhez sem járok. A rokon egyszer vágta le a hajamat, de a fülemből sikerült lecsípnie egy darabot, ott nem kellett magyarázkodnom, miért nem szeretném, ha ő vágná máskor is, a kereszttestvérem pedig nem kedves, nem a vendégért van, egyszer több napon keresztül hívogattam időpontért, de egyik nap már bezárt, másik nap már nem férek be, harmadik nap szünnapja van, negyedik nap házhoz kiszállása van, stb stb, így le is tettem róla.

Ellenben van egy imádnivaló fodrászom, aki akár reggel 6kor is elvállal, szívesen vagyok nála, tudja, mi áll jól nekem, és nem is drága.

Attól, hogy rokon, nem kötelező hozzá járnom, pláne, hogy már egy ezres faluban is van legalább 5 fodrász, akik közül választhatsz.

A kérdésedre pedig azt tudom válaszolni, kérj akkorra időpontot, amikor biztosan nem jó neki, így hivatkozhatsz arra, hogy mindenképpen kellett a frizura, így nem kell elmondani, hogy most másra vágytál.

2011. aug. 5. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szomszédom a fodrász. Nagyon jóba vagyunk. Egy időben jártam házhoz, ám mióta lett ez üzlete, inkább oda megyek.
2011. aug. 5. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az pedig, hogy máshoz is eljársz.. hát.., biztos fordított esetben nem esne jól neked sem. Döntsd el, hogy ki a jobb fodrász, és ahhoz járj.
2011. aug. 5. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én fodrász vagyok, és nem sértődnék meg, sőt örülnék.
2011. aug. 5. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:

én nem igazán értem miért kéne választanom,hogy kihez járok hajat csináltatni.Azért mer eljárok máshoz is,az nem azt jelenti,hogy az illető nem jó fodrász,csak egyszerűen kiváncsi vagyok arra hogy más mit tud kihozni a hajamból.

a fodrász válaszolótól kérdezném,hogy téged miért nem zavarna? csak a véleményedre lennék kiváncsi.

2011. aug. 6. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!