Ha lenne egy házad hány év együttélés után iratnád felét a férjedre?
A büdös életbe soha!!!
Az első házasságomból 7 év után váltam el, és nagyon úgy tűnik, most fogok szintén 7 év után válni a másodiktól is.
Nem így terveztem, nagy szerelem volt mindkettő, de most a guta megütne, ha még a házasságba vitt dolgaimat is felezni kéne vele. Most már.
Változnak a dolgok, soha nem tudhatod mit hoz a sors, inkább ülj biztonságban, mint a híd alatt sopánkodj később.
Sokat költött a házra,ő a pénzkereső a családban.
Ez igy elég gáz hogy együtt elünk 9éve,minden pénzét ide költi és ha válás lenne semmit nem kapna.
Kicsit igazságtalannak érzem.
Soha. Mi értelme lenne? (Az én szüleim amúgy 22 év után váltak el. Szerencsére békésen megosztották a vagyonukat, de ez felettébb ritka.)
Gondolkozz el: Ő kereste a pénzt a házra? Ő nála maradnak a gyerekek egy válás esetén? Jótékonykodni mindig ráérsz ha akarsz.
A ház mostanában lessz rámiratva,azért gondolkoztam el ezen hogyha iratva lessz irathatnám felét a nevére.
Na mindegy,igazatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!