Jogos faterom viselkedése az alábbi esetben?
Szóval, most jön a húsvét kitalálta h elcipel fodrászhoz mert látni sem akarja a hosszú hajamat, nagymuterék se helyeslik az ő szemükben csavargó vagyok pedig ez nem igaz mert igényesen öltözködöm meg hasonlók.. fater eddig nem is szólt a hajam hosszúságáért.:S
15éves srác vagyok, mit lehetne tenni a hajam érdekében faterommal? kérlek segítsetek, még annyit h holnap is nyitva vannak a fodrász üzletek rendesen?:S mert ha nem akk ez is megmentené a hajam.
azért kopaszra nemvágatnám semmiféleképp :)
bár ígyis lassan nő nemtom h most mennyire fog jobban nőni de még a holnap reggelt elhúzom vhogy hátha megenyhül azt mégis meg marad a hajam^^
visszatérve a mellékelt képhez: bejön a haj de mennyire lenne jó barna színben?:D
Még ilyeneket mondhatsz:
Apa, ha te győzöl, és levágatom ahajam, akkor én egy legyőzött ember leszek, és nem az aki vagyok. Kellene neked egy ilyen gyerek?
És mégis le lett pontozva, amikor belinkeltem... :(
Na de privátban tudnál esetleg egy képet küldeni? Mert úgy veszem ki szavaidból, h mégis megtörtént a nagy hajnyírás... :) És kíváncsi lennék a végeredményre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!