Jogos faterom viselkedése az alábbi esetben?
Szóval, most jön a húsvét kitalálta h elcipel fodrászhoz mert látni sem akarja a hosszú hajamat, nagymuterék se helyeslik az ő szemükben csavargó vagyok pedig ez nem igaz mert igényesen öltözködöm meg hasonlók.. fater eddig nem is szólt a hajam hosszúságáért.:S
15éves srác vagyok, mit lehetne tenni a hajam érdekében faterommal? kérlek segítsetek, még annyit h holnap is nyitva vannak a fodrász üzletek rendesen?:S mert ha nem akk ez is megmentené a hajam.
Szerintem kösd lófarokba, és mondd meg apádnak, hogy ez így nagyon elegáns.
Édesanyám is tiltakozik a hajam miatt, mert lila, ezért ha rokonlátogatóba megyünk, mindíg befonja.
Sokkal kultúráltabb bármilyen hosszúságú haj, ha megfelelő frizurára van fésülve.
Szerintem is a kompromisszum-kötés a megoldás. Ha kicsit rendetlen a hajad, megmondhatod a fodrásznak, h azért a hosszú jellege maradjon meg, de a végét rendbeszedheti.
Te meg kösd hátra, és mosd meg gyakrabban, a hosszú hajat ápolni is kell.
Én ismerek 10 éves kissrácot, akinek hátközépig érő hosszú, gyönyörű haja van, és a szülei ragaszkodnak hozzá. A suliban a tanárai meg kiegyeztek annyival, h akkor mindig köteles összekötni. Össze is van neki kötve rendesen. :)
Te ismered a szüleidet, tudod, mire hajlandóak, meg mire nem, de biztos találni köztes megoldást! ;)
köszönöm h írtatok.^^
visszatérve fateromra neki érettségi-ig vállig érő haja volt.:D
talán azért erőszakoskodik mert a családba senki se akkora metál agy mint én (:
ápolt a hajam, nem volt még sose visszhang emiatt.
múltkor megpróbáltam vele beszélni azt mondta h amíg az ő kenyerét eszem és itt lakom az ő házában, addig azt kell tenni amit ő jónak lát. erre azt mondtam neki: nemfogom levágatni csak azért a hajam mert a család összejön, mondtam még neki h másnak nem szólnak a szülei a haja miatt nekem meg minden cm után ordítassz, err ő: nem érdekel más gyereke..
szóval nagyon félek :S
utolsó válaszadó: nagyon irigylem a srácot lennék a helyében :)
de sajna az is szóbajöhet h fater fogja megmondani a fodrásznak h mien legyen a hajam és nem én. nagyon rühellem az egész embert de csak ezért, vhol gondolhatná h nekem így jó akk miért nem fogadja el?
Holnap szökj el, és csak este menj haza amikor már nem tud elvinni fodrászhoz :DD
Amúgy én nem hagynám.
Inkább szépen mosd meg és csináld "úriemberesre" meg vegyél fel elegáns ruhát és viselkedj jól. Kérdezd meg faterodat, hogy ezzel kiegyezne-e. Azért mégse mondja már meg milyen legyen a hajad erőszakkal nem vihet el a fodrászhoz. Én végigüvölteném a fodrászt, engem le kellene fogni vagy 5 embernek :D sikítanék basszus :D
énis benyugtatózom magam már korán reggel :D
mert holnap reggel jön haza melóból és gondolom akk lessz a fesztivál a hajamért.
Tudod mit? (én írtam a 10 éves srácról) Mondd neki, h elmész fodrászhoz, és menj is el, és vágasd is le. Tudod, a hajnak van az a fantasztikus tulajdonsága, h újra megnő, folyton nő. (Sőt, az ember halála után még 3 napig, állítólag :D)
Na azért nem kell tök kopaszra nyírni! :) (bááár, bátyám, aki most már túl van a 30-on, annak idején nagy punk volt, vagy én nem tudom, de Depeche Mode-ot is hallgatott, és egyszer feketére festette a haját, ami természetesen szőke. Papám szívütést kapott majdnem, és követelte, h menjen vissza a fodrászhoz, és festesse vissza. Erre bátyám megjelent tök kopaszon. Egy deka haja sem volt. Képzelheted :D Ő volt a mindig lázadó :P)
Szóval nem kell az ő példáját követned, de attól, h metál vagy, és szeretsz headbang-elni, még nem "előírás" a hátközépig érő haj (vagy milyen hosszú?), szóval biztos találtok köztes megoldást. [link] pl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!