Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos faterom viselkedése az...

Jogos faterom viselkedése az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Szóval, most jön a húsvét kitalálta h elcipel fodrászhoz mert látni sem akarja a hosszú hajamat, nagymuterék se helyeslik az ő szemükben csavargó vagyok pedig ez nem igaz mert igényesen öltözködöm meg hasonlók.. fater eddig nem is szólt a hajam hosszúságáért.:S

15éves srác vagyok, mit lehetne tenni a hajam érdekében faterommal? kérlek segítsetek, még annyit h holnap is nyitva vannak a fodrász üzletek rendesen?:S mert ha nem akk ez is megmentené a hajam.

2009. ápr. 9. 17:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Mondd meg neki, hogy már elég idős vagy, hogy eldöntsd, milyen frizurát akarsz. Egyébként lehet, hogy én is így reagálnék a szüleid helyében, ha azt gondolnám, hogy nagyon gáz. Ha csak simán hosszú, az nem baj, csak ha valaki pl. nem kezeli és mossa rendszeresen, nagyon csúnyán össze tud állni.
2009. ápr. 9. 17:09
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem kösd lófarokba, és mondd meg apádnak, hogy ez így nagyon elegáns.

Édesanyám is tiltakozik a hajam miatt, mert lila, ezért ha rokonlátogatóba megyünk, mindíg befonja.

Sokkal kultúráltabb bármilyen hosszúságú haj, ha megfelelő frizurára van fésülve.

2009. ápr. 9. 17:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Nyílván az apukád szégyelli a családtagok előtt.... pedig lehet, hogy neki is olyasmi volt foatal korában. Szerintem mindenekelőtt barátságos hangot üss meg, és próbálj kompromisszumot elérniItt egy példa jelenet: Na, eljössz velem hajat vágatni, Apa? Hát persze, örülök, hgy végre nem makacskodsz.(vigyázat, erre nálad felmegy a pumpa, de fogd vissza magad) Mégis milyen rövidre gondolod? Normálisra. OK. De nem gondolod, hogy ritka szép hajam van? Na, nézd meg Apa, rövid hajjal így néznék ki. Neked, Apa, milyen volt a hajad 15 évesen? Ilyen rövid. Szeretted azt a hajat? Nem szebb ez a z enyém? Te hagytad, hogy beleszóljanak? Lehet, hogy te is szerettél volna hosszú hajat, de nem engedték. -- Na és így tovább, a végén elérsz valamit.
2009. ápr. 9. 17:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a kompromisszum-kötés a megoldás. Ha kicsit rendetlen a hajad, megmondhatod a fodrásznak, h azért a hosszú jellege maradjon meg, de a végét rendbeszedheti.

Te meg kösd hátra, és mosd meg gyakrabban, a hosszú hajat ápolni is kell.

Én ismerek 10 éves kissrácot, akinek hátközépig érő hosszú, gyönyörű haja van, és a szülei ragaszkodnak hozzá. A suliban a tanárai meg kiegyeztek annyival, h akkor mindig köteles összekötni. Össze is van neki kötve rendesen. :)

Te ismered a szüleidet, tudod, mire hajlandóak, meg mire nem, de biztos találni köztes megoldást! ;)

2009. ápr. 9. 17:51
 5/15 A kérdező kommentje:

köszönöm h írtatok.^^

visszatérve fateromra neki érettségi-ig vállig érő haja volt.:D

talán azért erőszakoskodik mert a családba senki se akkora metál agy mint én (:

ápolt a hajam, nem volt még sose visszhang emiatt.

múltkor megpróbáltam vele beszélni azt mondta h amíg az ő kenyerét eszem és itt lakom az ő házában, addig azt kell tenni amit ő jónak lát. erre azt mondtam neki: nemfogom levágatni csak azért a hajam mert a család összejön, mondtam még neki h másnak nem szólnak a szülei a haja miatt nekem meg minden cm után ordítassz, err ő: nem érdekel más gyereke..

szóval nagyon félek :S

2009. ápr. 9. 17:52
 6/15 A kérdező kommentje:

utolsó válaszadó: nagyon irigylem a srácot lennék a helyében :)

de sajna az is szóbajöhet h fater fogja megmondani a fodrásznak h mien legyen a hajam és nem én. nagyon rühellem az egész embert de csak ezért, vhol gondolhatná h nekem így jó akk miért nem fogadja el?

2009. ápr. 9. 17:56
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Tudod, mit? Keress elő apádról egy olyan fotót, amin hosszú a haja, és mutasd meg neki, amikor legközelebb ezen problémázik (bagoly mondja...). Öcsémnek is hosszú a haja, itt is volt belőle gond, de csak sikerült elfogadtatni.
2009. ápr. 9. 18:35
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Holnap szökj el, és csak este menj haza amikor már nem tud elvinni fodrászhoz :DD

Amúgy én nem hagynám.

Inkább szépen mosd meg és csináld "úriemberesre" meg vegyél fel elegáns ruhát és viselkedj jól. Kérdezd meg faterodat, hogy ezzel kiegyezne-e. Azért mégse mondja már meg milyen legyen a hajad erőszakkal nem vihet el a fodrászhoz. Én végigüvölteném a fodrászt, engem le kellene fogni vagy 5 embernek :D sikítanék basszus :D

2009. ápr. 9. 18:36
 9/15 A kérdező kommentje:

énis benyugtatózom magam már korán reggel :D

mert holnap reggel jön haza melóból és gondolom akk lessz a fesztivál a hajamért.

2009. ápr. 9. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

Tudod mit? (én írtam a 10 éves srácról) Mondd neki, h elmész fodrászhoz, és menj is el, és vágasd is le. Tudod, a hajnak van az a fantasztikus tulajdonsága, h újra megnő, folyton nő. (Sőt, az ember halála után még 3 napig, állítólag :D)

Na azért nem kell tök kopaszra nyírni! :) (bááár, bátyám, aki most már túl van a 30-on, annak idején nagy punk volt, vagy én nem tudom, de Depeche Mode-ot is hallgatott, és egyszer feketére festette a haját, ami természetesen szőke. Papám szívütést kapott majdnem, és követelte, h menjen vissza a fodrászhoz, és festesse vissza. Erre bátyám megjelent tök kopaszon. Egy deka haja sem volt. Képzelheted :D Ő volt a mindig lázadó :P)

Szóval nem kell az ő példáját követned, de attól, h metál vagy, és szeretsz headbang-elni, még nem "előírás" a hátközépig érő haj (vagy milyen hosszú?), szóval biztos találtok köztes megoldást. [link] pl :D

2009. ápr. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!