Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek vagy maradjak?

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Angliában találtam egy jó állást. ki akarunk menni párommal de anyum nem akar engedni, mert egyedül maradna itthon. Apum szintén külföldön van de ő Németországban.

Zsarol, hogyha én kimegyek akkor ő vagy meghal vagy bolondokházába kerül, mert egyedül marad.

200.000Ft kell az induláshoz az megvan.

Ja és mindketten 22 évesek vagyunk én 1,5év ő 4év munkatapasztalattal.

2011. aug. 5. 12:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyrészt megérdemli, hogy egyedül maradjon. Igen kibírhatatlan néha és csak neki lehet igaza mindenben. hiába voltam kitűnő neki ez sem volt elég és hiába van több szakma és nyelvvizsga a kezembe még így is én vagyok a senki hülye.

Lenne állásom itt is és szakmába tudnék elhelyezkedni de akkor havi 60ezret kapnák csak, külföldön meg megkapnánk ennek a sokszorosát. Tuti bejelentett munkahely, tuti pénzzel.

2011. aug. 5. 12:46
 12/14 Sörensen ***** válasza:
Mindenképpen menj, aztán ha akartok, még visszajöhettek, ha jól megszedtétek magatokat. Ha anyád nem akar egyedül lenni, akkor menjen ki apátokhoz vagy hívja haza őt.
2011. aug. 5. 12:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Ja és 3éve volt egy abortusza amiről nem én tehetek.

Sajnos én sem maradhatok itt(nógrád megyében, mert itt semmi lehetőség nincs), mert nekem is élnem kell a saját életem.

2011. aug. 5. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Menj, ha menni akarsz!

Mellesleg egy anyukának az a legszebb ajándék, ha látja, hogy a gyermeke jól boldogul az életben.

2011. aug. 5. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!