Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan tartósan egyedülálló...

Van olyan tartósan egyedülálló, aki boldog?

Figyelt kérdés
Ti nem akartok függővé válni? Elvagytok? Kétségbe vagyok esve!!
2011. aug. 4. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem meg a kettős létet volt nehéz megszoknom az elején :) Kb másfél év alatt rázódtam át az egyedül élésből a kettes felállásba.

Megszoktam, hogy teljesen én rendelkezem a szabadidőmmel, ha olyan kedvem van, akkor elpiszmogok itthon esténként. A társ, ha nem is rossz értelemben, de valamennyire korlátozó, ha másban nem, abban, hogy néha megkérdezi, hogy mit csinálsz? "Semmit, bámulom a falat, mert jól esik"

De nekem az egyedüli és a kettes is lét is ugyanolyan jó, más az előnyük.

2011. aug. 4. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok!Én is volt egy hoszabb idő,ráadásúl fiatalon h egyedül éltem(most vagyok 26,akkor voltam olyan 19kb.,lány).Igazából én élveztem és tényleg nagyon sok előnye van.Szerintem mindkettőnek megvan tényleg az előnye és hátránya.Mondjuk igaza volt annak aki irta h az ember társas lény,de ezt a társaságot meglehet oldani akkor is ha nem lakik együtt az ember mással,mert ki lehet járni meg jöhet az embernez is barát,barátnő stb.Meglátogatod a családod elmész melózni és már megis vana társság,viszont a jó,kellemes pihenés meg ott van ,mert nem zavar a kutya se.Bár egy kutya pont h jó ilyenkor:)Minél jobban akar valaki társat annál késöbb lesz általában és nem kel görcsösen félni az egyedüllétkor,én pont h annyira élveztem h nagyon nehezen vettem rá magam uj kapcsolatra.Az biztos hogyha viszont valaki fél egyedül vagy hasonlók,akkor midneképp kell melé valaki,de ha kiegyensulyozott és talpraesett az ember akkor egyáltalán nem rossz az az egyedüllét.
2011. aug. 4. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Huszonévesen még buli egyedülállóként, ismerkedsz, randizgatsz, bulizgatsz. De szerintem 30 felett már nem jó.
2011. aug. 4. 19:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jah a poén még,hogy suliba is azért nem mentem kollégiumba mert nem szeretek máshoz alkalmazkodi,se szobatársak ne legyenek se pedig valaki aki megmondja mikor tanuljak.Lehet hogy ám az is kell hogy valaki csalodjon egy tárban és biztos van olyan aki azért él egyedül mert sokkal jobb neki mint mondjuk egy bunko emberrel együtt élni egy sz.ar kapcsolatban.Szóval több oka is lehet annak h ki hogy szeret élni.
2011. aug. 4. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha nekem irtad akkor csak annyit h pont volt egy olyan időszakom akkor amikor évekig nem ismerkedtem randizgattam bulizgattam,jártam suliba,edzeni családommal voltam és teljesne jó volt,bulizni kibuliztam magam előtte és pasim meg lett utána,de biztos egy 2-3 évig elvoltam.
2011. aug. 4. 19:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem szar kapcsolatról beszéltem, szerintem a nők nem szar pasira vágynak, egyértelmű, hogy a rossz kapcsolatnál jobb egyedül, de jobb egy jó kapcsolatban.
2011. aug. 4. 19:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell pasi ahhoz,hogy jól érezd magad egyedül.Szervezz sok-sok programot és menj el mindenhová. Én 3 éve egyedül vagyok és nem akarok pasival élni,mert elegem lett abból,hogy háztartási alkalmazottnak kezelnek.

És szuper jól érzem magam így.

2011. aug. 4. 19:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg.
2011. aug. 4. 19:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Nőknek nagyobb igénye van a párkapcsolatra. Sokkal több férfi szeret függetlenül, kötetlenül élni. Itt egy buli, ott egy kaland, ők így érzik jól magukat, nem szeretnek alkalmazkodni senkihez.
2011. aug. 4. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Hát én nem lennék az. Akkor jó egy filmet megnézni, ha van kivel megbeszélni, együtt röhögni a poénokon. Sokkal jobb vmit megcsinálni, jót főzni, ha azzal egy másiknak is örömet okozhatok. Ha van kivel, a bosszúságokon is lehet nevetni, nem baj, ha vki keresztbe tesz, mert van támaszom, aki mellettem áll.Nem is értem, mi abban a jó, ha hazamegyek a güriből, szép csönben főzök egy adag kaját, benyomom a tv-t, bámulom egyedül, csöndben, magamba tömöm az ételt, maradék a kukába.Csönd, magány. Szerintem nyomorult élet. Talán, ha sok haver vesz körül, élhető, és persze, ha átmeneti, megvan a lehetőség új kapcsolatra.
2011. aug. 5. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!