Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ilyen idegbeteg akkor mit...

Ha ilyen idegbeteg akkor mit csináljak vele? Felpofoznám, nem bírom.

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok. az anyám az utóbbi 1hónapban totál hülye... ha mondok valamit azért üvölt, ha segítenék azért ha nem szólok az a baja.

elegem van belőle. napi 3x összebalhézunk, nemszámít milyen vagyok vele ha türelmes vagyok akkoris bolond.

Szabályosan hisztizik 50éves létére, rajta kivül mindenki gyökér meg hülye, engem mindig idiótának meg hülyegyereknek meg nyominak hív, ugylátszik ez a menő.

Ha itt van a pasim abba i sbeleszól ha megcsókolom, leordit hogy ne másszak a pasimra... de ez csak 1 vita asok közül.

kérdezem mit segítsek azt mondja semmit, ha probálok akkor örjöng...mint aki megbolondult ha otthagyom az a baja.

Az elején kérdeztem mibaja... de csak flegmázott, innentől kezdve nemérdekel... de mostis felemeltem lent a virágát amit tőlem kapott és épp haldokilik, ráadásul nem 2ft volt, és annyira túllocsolta hogy ömlött a cserépből a víz... és még velem ordit hogy "te idióta, szétfolyatod a vizet... nemigaz csak a gond van veled"

mondom "talán nem menne tönkre ha nem áztatnád el"

Elegem van belőle...ma a tescoba próbált nevelni mindenki előtt, aztán ciki vagy sem hangosabb voltam és leállítottam. Csak azért csinálta a fesztivált mert beleraktam egy kindercsokit a kosárba és mondja hogy "neked mindig kell valami szar" mondom "bocs visszateszem azthittem nem szar hanem csoki és nem nagy összeg az a 200.-"

Meg ha elmegyek vele valamerre és szétnézek egyből "menjünk már... nem érek rá" ezt mais mondta, de mikor ő időzik akkor duguljak el.

Nem tehetek róla megtépném. értitek?

Volt vasárnap egy családi kaja nálunk és ittam 1pohár sört meg 1pálinkát, segítettem is neki stb. sőt nem voltam becsipve sem...ismerem a határomat és ilyetszól h részeg vagyok és mászok a pasimra.

a pasimmal jogom van olykor ölelkezni és csókot adni, rajta kivül ez senkit se zavart.

és még multkor kérdzei hova megyek most 7végén, mondom barátomhoz, mert ezen a héten még nem láttam.

erre ilyetszól totál hangosan és felháborodva egy ismerősünk ebédje közben "persze...az hiányzik hogy terhes legyél...kéne nagyon tőled is az unoka"

hát ez bolond:@

éS még nekem mondja hogy visszajátszaná hogy olykor kiabálok, ő meg egyfolytában üvölt, mint aki totálisan bolond, mindig duzzog... másoknak meg nyalizik, fateromat is cseszegeti, neki sose jó semmi... ha ittvan valaki teszi a szépet. gusztustalan

MI A FRANCOT CSINÁLJAK A HÜLYE FEJÉVEL?????????????????????????????????????????????????????????????

2011. aug. 4. 18:34
1 2
 1/17 anonim válasza:
51%
klimax
2011. aug. 4. 18:36
 2/17 anonim ***** válasza:
59%

Te sem vagy sokkal jobb nála a stílusodból ítélve.

Költözz el.

2011. aug. 4. 18:36
 3/17 anonim ***** válasza:
Apenia Dolorosa
2011. aug. 4. 18:38
 4/17 A kérdező kommentje:

huhh...helyenként vicces olykor durva... ne haragudjatok. de totál kivagyok kelve magamtól

Ja még1:

Kiválogattam a ruháimat hogy mi a kidobandó vagyis sose dobjuk ki hanem konténerbe rakjuk és mi az ami még jó. Régóta ezzel nyaggat rászántam magam.

És elkezd velem üvölteni hogy ezt meg azt minek dobom ki... mert nekem az jó és én igenis hordom és én hülye vagyok.

MIT TUDJA Ő AZT HOGY ÉN NEKEM MI A JÓ ÉS MIT SZOKTAM HORDANI, MÉG RENDES RAKOSGASSAM MIKOR SOHASEM VESZEM FEL?? A HELYET FOGLALJA CSAK.

Mondom "ugyis jó célra forditjuk, konténerbe megy"

erre ő: "ja másoknak veszem a göncöket"

ha kidobnánk az lenne a baj...

ááá:@

2011. aug. 4. 18:38
 5/17 A kérdező kommentje:
3. ennek utánanéztem:D jót nevettem:D
2011. aug. 4. 18:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát ez elég durva. Mitől lett ilyen? Sosem voltam még hasonló helyzetben, így biztos ötletem nincs, de ha nagy nehezen rá tudnád venni anyukádat, hogy beszélgessen el egy pszichológussal, az biztos sokat segítene neki, hogy tisztázza magában, hogy pontosan mitől is változott meg ennyire. Vagy esetleg ha elköltöznél egy időre, talán azzal is kicsit visszavenne.
2011. aug. 4. 18:43
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Hát. Egy csöppet még hasonlítasz rá. De hát nem hibáztatlak, előtted volt a minta...
2011. aug. 4. 18:43
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Koltozz el kedvesem, s elj boldogan es bekeben!
2011. aug. 4. 18:44
 9/17 A kérdező kommentje:

az elején még próbáltam vele türelmes lenni meg kommunikálni... de nem ment, még jobban bunkózott.

hát az ilyennel minek legyek kedves???

10/17 anonim ***** válasza:
29%
Láttalak titeket akkor a tescoban. :D ultragáz volt
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!